3 carti practice pe care orice antreprenor ar trebui sa le citeasca, de la Editura ap!

0
Mike Michalowicz
Mike Michalowicz

Fiecare antreprenor se confruntă cu provocări pe toate planurile într-o afacere. Unele dintre principalele surse ale problemelor sunt lipsa de experiență, lipsa de resurse sau de finanțare, sau faptul că antreprenorii nici măcar nu știu care este cea mai mare problemă a lor. Editura ap! propune trei titluri care vin în sprijinul antreprenorilor și îi ajută să identifice care sunt punctele slabe în compania lor, furnizându-le tehnici și soluții astfel încât să își îmbunătățească rezultatele în afaceri.

Mai întâi rezolvă asta: Fă schimbarea vitală care îți va duce afacerea la nivelul următor, Planul Dovleacul: O strategie simplă pentru dezvoltarea unei afaceri remarcabile în orice domeniu și Profit First: Cum să-ți transformi afacerea dintr-un monstru devorator de bani într-o mașină de făcut bani de Mike Michalowicz, trei cărți care te vor ajuta să identifici problemele cu care se confruntă afacerea ta, furnizând și soluții ingenioase precum Ierarhia Nevoilor Afacerii, pe care Mike Michalowicz a întocmit-o pe baza piramidei nevoilor a lui Maslow, sau Planul Dovleacul, o metodă inspirată de un crescător de dovleci gigant.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum: dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp de calitate.

Mike Michalowicz este un antreprenor care deține în prezent două businessuri de succes, fiind speaker, lector, specialist pe probleme de transformare a afacerilor la postul de televiziune MSNBC și autorul mai multor bestsellere, dintre care amintim: Profit First, The Toilet Paper Entrepreneur, Planul dovleacul și Valul. Tot el a inventat și Clockwork ‒ un sistem care îți poate face afacerea să funcționeze pe pilot automat. Volumele lui au fost traduse până în prezent în peste 25 de limbi. Pentru ideile sale originale și ușor de implementat a fost numit de celebrul autor și speaker inspirațional Simon Sinek „un pretendent de top la titlul de patron spiritual al antreprenorilor”. Mai întâi rezolvă asta: Fă schimbarea vitală care îți va duce afacerea la nivelul următor de Mike Michalowicz este cartea de business care îi va ajuta pe antreprenori, indiferent de experiența lor și domeniul în care activează, să facă schimbări importante în afacerea lor sau să rezolve probleme majore care îi împiedică să își atingă adevăratul potențial. Astfel, fie că ai atins un platou în vânzări, că te confrunți cu un impas financiar, că simți că afacerea ta te suprasolicită, sau vrei pur și simplu să îți dezvolți afacerea, instrumentul denumit de autor Fix This Next (FTN) te va ajuta să identifici cele mai importante probleme pe care trebuie să le rezolvi imediat în afacerea ta. Pe lângă asta, acest instrument te va ajuta să identifici și cele mai mari provocări și oportunități din orice afacere. Planul Dovleacul: O strategie simplă pentru dezvoltarea unei afaceri remarcabile în orice domeniu de Mike Michalowicz este o carte pentru antreprenori, scrisă de un antreprenor. Mike Michalowicz le furnizează antreprenorilor o nouă metodă de a face afaceri profitabile, bazându-se pe experiența sa de peste 20 de ani, acesta lansând, înainte să împlinească 30 de ani, două companii care valorează astăzi miliarde de dolari.

Colorful Stack of Books Library or Book Store Logo - 1
Colorful Stack of Books Library or Book Store Logo – 1

Metoda, intitulată Planul Dovleacul, i-a fost inspirată de un crescător de dovleci gigant. Michalowicz și-a dat seama că strategia pe care o urmează un crescător de dovleci uriași ar putea fi aplicată și de antreprenori pentru a dezvolta afaceri profitabile, astfel încât aceștia să nu depună o muncă nesfârșită, cu rezultate mediocre, ci una eficientă, cu rezultate remarcabile.

Mike Michalowicz a aplicat el însuși metoda Planul Dovleacul în afacerile sale cu maximă eficiență, iar acum, o transmite mai departe antreprenorilor din întreaga lume, pentru a-i ajuta să obțină maximum din afacerile lor. Această carte te va ghida pas cu pas spre nivelul următor al afacerii tale.

Autorul mărturisește în debutul cărții că a scris acest volum „pentru toți acei antreprenori care m-au contactat și mi-au strigat: «Ajutor! Trebuie să renunț la ceva». Am scris-o pentru antreprenorii care sunt epuizați de visul antreprenorial ce s-a transformat într-un coșmar. Am scris-o pentru antreprenorii care au nevoie de un sistem testat care să îi ajute să iasă din impas și să se îndrepte către măreție. Am scris-o pentru orice antreprenor dedicat obținerii unui succes spectaculos în afaceri. Și am mai scris-o pentru fiecare antreprenor care dorește să aducă o contribuție semnificativă în lumea în care trăiește”.

Profit First: Cum să-ți transformi afacerea dintr-un monstru devorator de bani într-o mașină de făcut bani este cartea care îți poate schimba în mod fundamental felul în care faci bani în afacerea ta. Pentru că sistemul Profit First pune profitul pe primul loc și îți arată cum să faci bani sigur și ușor într-o afacere de dimensiuni mici sau mijlocii.

„Nu ai nevoie de un miracol sau de o noapte norocoasă în Las Vegas. Nu ai nevoie de bani picați din cer, de un client important sau de un fenomen global, ca să te întorci la viziunea pe care ai avut-o asupra afacerii tale în momentul în care ai deschis prima cutie cu cărți de vizită. Trebuie doar să pui profitul pe primul loc și totul va veni de la sine. Nu este nicio inginerie și nici nu ai nevoie de karma ca să înțelegi. Te afli la o distanță de câteva farfurii mici, de libertatea financiară.” ‒ Mike Michalowicz

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online Website: https://actsipoliton.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/ Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/ YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton