Actorul Toto Dumitrescu este model pentru brandul Filip Cezar care lupta impotriva Covid-19

356
toto dumitrescu
toto dumitrescu

Brandul Filip Cezar se implică în lupta anti Covid-19! Produce în regim de urgență măști și combinezoane pentru medicii din spitalele de boli infecțioase! Casa de modă Filip Cezar oprește producția de costume pentru bărbați și produce în regim de urgență măști, combinezoane și halate, pe care le donează cadrelor medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. ”Acum, siguranța e mai presus de eleganță!”

Filip Cezar se implică activ în lupta împotriva noului virus Covid-19. Casa de modă a oprit temporar producția costumelor de ceremonie și business pentru domni, și a început producția în regim de urgență de măști, combinezoane, halate și cearșafuri pentru spitalele și cadrele medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. Toate produsele confecționate din resurse proprii vor fi donate.

”Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi am decis că mai presus de eleganță stă siguranța tuturor românilor și pentru moment am oprit producția de costume bespoke. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă.”, a spus Filip Cezar, owner-ul brand-ului.

Brandul va executa kit-uri de protecție și pentru jurnaliștii care sunt nevoiți să se expună pericolelor răspândirii noului virus, celor care transmit informații de ultimă oră, de pe teren, și încearcă să aducă informații relevante în casele românilor.

Filip Cezar
Filip Cezar

Filip Cezar – Acum, siguranța e mai presus de eleganță!

Despre Filip Cezar – Filip Cezar este o casa de mod fondata in 2012. Brandul este cunoscut pentru renumitele costume, camasi si accesorii personalizate pentru barbati, dar si pentru articolele din piele de cea mai buna calitate. De-a lungul istoriei sale, Filip Cezar a integrat si a redefinit conceptul de costume personalizate in Romania, oferind exclusivitate tinerilor si domnilor ce doresc o imagine unica, creata dupa personalitatea si tiparul acestora. Totul se lucreaza manual iar croitorii au peste 20 de ani de experienta! Casa de moda Filip Cezar este de asemenea, un punct de referință pentru artisti, domeniul de fashion si divertisment, lumea culturala, institutionala si de afaceri.