Adrian Enache a dat lovitura din nou! Se lasa cu cereri in casatorie pe noul sau hit!

247

“Pe tine te vreau” se numeste noul single al lui Adrian Enache pe care celebrul artist il lanseaza azi in premiera, in colaborare cu Sprint Music. Dupa senzationala piesa “O singura noapte” care a facut furori la vremea respectiva, Enache “loveste” din nou! Bunul sau prieten Rares Varniote i-a compus noua piesa, iar Adrian Enache a inceput deja sa franga inimi pe noul single! De altfel, barbatii se lasa inspirati de versurile melodiei scrise de textiera Thea Niculescu, si isi cer in casatorie iubitele. Cel putin asa s-a intamplat in turneul din America in care artistul a cantat in premiera “Pe tine te vreau”!

“Am cantat noua piesa in premiera in America, in turneul in care am fost. In Los Angeles a venit un barbat la mine si mi-a spus ca i-a luat inelul iubitei sale, m-a rugat sa cant piesa “Pe tine te vreau”, ca sa o poata cere in casatorie. S-a lasat cu lacrimi si ma bucur ca am facut oamenii fericiti si se intampla astfel de lucruri frumoase pe melodia mea!”, spune Adrian Enache.

In videoclipul noului sau single apare chiar sexy asistenta de la “Neatza cu Razvan si Dani”, Flavia. “Cu Flavia totul s-a nascut intr-un fel inedit, ca intr-un domino. Am cantat piesa in emisiune si Flavia a inceput sa danseze. A fost ceva spontan si am continuat coregrafia in clip!”, a mai completat artistul.