Adrian Petrache a revenit dupa X Factor si a lansat „Monalisa”

55
adrian petrache Monalisa
adrian petrache Monalisa

Nu mai este timp / Să ne mințim / Cu jurăminte ” sunt versurile primului cântec al lui Adrain Petrache pe care îl vom fredona mult timp începând din vara aceasta ! Așa cum ne-a cucerit cu șarmul său dezinvolt, artistul ne încântă cu un summer hit, despre cum ți se poate umple inima de bucurie și îndrăzneală atunci când experiențele ce se ivesc în viață într-un mod imprevizibil.
Piesa ne vorbește despre trăirea sentimentului nevinovat, o dragoste la prima vedere, cât și confruntarea interioară pentru a atinge un ideal utopic, uneori exprimat într-o formă ușor copilaresca și nostimă. Artistul se plasează într-o dimensiune mistică și subliniată prin contraste muzicale, printr-o paralelă atemporală prin care vrea să elibereze ,,Monalisa”, celebra lucrare a lui Leonardo Da Vinci și a frumuseții misterioasei domnișoare printr-o identitficare contemporană, a unei ,,Monalisa” a zilelor noaste. „,,Monalisa” pentru mine este acea fata inabordabilă și misterioasă. Cred că toți am întâlnit-o. Deși pare atât de indisponibilă, ea este atrasă de tine, te va lasă să încerci să o cucerești, să te implici emoțional și să faci eforturi pentru a-i căștiga inima, totuși niciodată n-ai să fii prea sigur pe tine că faci ceea ce trebuie sau faci ceva ce nu trebuie.

Adrian Petrache a revenit dupa X Factor si a lansat "Monalisa"
Adrian Petrache a revenit dupa X Factor si a lansat „Monalisa”

Cântecul a fost creat în studiourile RPK Records și Ines Studio, sesiunile de recording și creație au fuctionat ca un miraj, prinzând contur absolut instant. Am întâlnit niște ingineri ai artei, compozitori și producători, care au subliniat și transpus fiecare idee, îmbinând muzică și versurile într-o poveste. Îmi doresc ca oamenii să se regăsească în muzica și cuvintele cântate de mine, să se gandesca la o ,, Monalisa” a lor de fiecare dată când ascultă piesa. Imi doresc să ascultați și să vedeți clipul si să vă placă așa cum imi place și mie, povestește Adrian despre primul lui single.”
O producție RPK Record, muzica: este compusă de către Robert Ionescu și Cornel Oprea alături de Adrian Petrache, Versuri: Adrian Petrache și Robert Ionescu. Producția este realizată de Robert Ionescu și Cornel Oprea, Mix & Master: Cristi Dobrica Video: este produs de către RPK Records: Regia: Robert Ionescu, DoP: Andrei Brânză, Montaj & Fx: Robert Ionescu, Cornel Oprea, Andy Bitica. Colorizare: Andy Bitica, Artwork: Andy Bitica.
Adrian este una dintre cele mai apreciate voci din noua generație de artisiti din România, ce te impresionează și te surprinde cu sonoritatea emisiei vocale unice, atât de ușor reconoscibila și personală. Anul trecut artistul a cucerit publicul cu admirație și juriul de specialitate fiind surprinși de performanțele sale în candrul emisiunii concurs ,,X Factor” 2020, unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza. In timpul acestei emisiuni acesta a fost invitat să interpreteze alături de mentorul său, în primă sa colaborare muzicală ,,Efemer”.