Alexandru, fratele Monicăi Anghel, și-a botezat cea de-a treia fetiță. La petrecere au venit și colegii de la Te cunosc de undeva!

568
botez fetita Alex Anghel
botez fetita Alex Anghel

Alexandru Anghel, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea alături de sora sa, Monica Anghel, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în postura de concurent al show-ului Te cunosc de undeva!, și-a botezat week-end-ul trecut cea de-a treia fetiță, Hrisa Monica Valentina. Nași au fost Alexandra și Vasile Revnic, buni prieteni cu Alex și iubita sa, Raluca. Hrisa este cea de-a treia fetiță a cuplului Raluca Petrică – Alexandru Anghel. „Numele Hrisa vine de la duhovnicul nostru, părintele Hrisant, de la Mănăstirea Radu Vodă, căruia îi multumim si pe această cale pentru toate darurile spirituale pe care ni le oferă. Hrisa este un copil vesel, nu plânge des sau mult. De aceea, la slujba de botez a plâns puțin și s-a liniștit repede. Nașii ei sunt Alexandra si Vasile Revnic, prieteni minunați si iubitori de copii”, spune fericitul tătic.

botez fetita lui Alex Anghel
botez fetita lui Alex Anghel

Despre mătușa Monica, Alex are numai vorbe bune. “Însăși Monica este un cadou pentru micuța Hrisa Monica prin iubirea, bunătatea și dăruirea cu care își ia în serios rolul de mătușică. Pe lângă darurile materiale, Monica s-a ocupat de organizarea petrecerii împreună cu mama noastră. De altfel, preparatele culinare, foarte apreciate de invitați, au fost realizate de mama. Dacă la începutul petrecerii, Monicăi i-a făcut plăcere să stea la bar, să servească invitații, la final era pe bar, dansând până spre 6 dimineața. A fost sufletul petrecerii!”, povestește Alex. La petrecerea de botez a micuței Hrisa Monica Valentina Anghel au venit și o parte dintre colegii Monicăi și ai lui Alex de la Te cunosc de undeva!. “Fiind o petrecere cu tematică western, locația a fost aleasă pe măsură. Alături ne-au fost rude și prieteni dragi și m-am bucurat că au putut veni și colegii de la Te cunosc de undeva! Diana Matei, Ada Palade, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cezar Ouatu. De altfel, Cezar a fost și cavalerul care a aruncat la un copac apa de la prima baie după botez, mirul adică, după cum e obiceiul”, a mai spus Alex.