Alina Eremia si Dorian Popa, concurenti intr-un concurs de gatit!

461

Alina Eremia și Dorian Popa au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micul ecran. După apariția în serialul Pariu cu viața, cei doi si-au continuat cariera muzicală pe drumuri diferite. În acest weekend însă cele două vedete s-au reunit într-o competiție inedita, pentru trofeul de VIP Sandwhich Artisan oferit de Subway.

Alina și Dorian și-au pus șorțurile și s-au apucat de treabă. Deși la peste 200 de km distanță unul de celălalt, cei doi s-au distrat copios, s-au provocat unul pe celaîlat și s-au luptat pentru trofeu. Provocat de Alina, Dorian a luat competiția foarte în serios. În doar 10 minute, cei doi au reușit să replice Barbecue Pulled Pork, cel mai apreciat sandwich Subway. Fanii Alinei, veniți în număr mare, i-au făcut galerie, iar concursul s-a încheiat la…egalitate!

De World Sandwich Day, ziua dedicată în întregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul, Subway a oferit  în dar tuturor clienților din România un SUB gratuit, la un SUB cumpărat.