AMI şi Iulian Angelescu s-au intors aseară în România!

198

In cel de-al treilea sezon „Exatlon” au inceput eliminarile si primul joc a fost pierdut de echipa Faimosilor, AMI si Catalina Seicaru fiind cele doua concurente care s-au duelat pentru a-si continua aventura in Republica Dominicana.

AMI a pierdut duelul si s-a intors in tara unde a fost asteptata de prietenii apropiati si a avut parte de o mare surpriza la aeroport, prezenta mamei sale. Cu ochii in lacrimi de fericire ca este in tara, dar si cu umbre de regret ca nu a putut sa-si continue parcursul la „Exatlon”, AMI a declarat ca este extrem de fericita ca a luat decizia de a participa la acest concurs. „Am descoperit ca am curaj!„, au fost cuvintele artistei.

In pasi de dans si strigate de bucurie a fost primit ieri la aeroport si razboinicul Iulian Angelescu, care s-a intors in tara dupa ce a suferit o accidentare la umar, ce i-a curmat parcursul la „Exatlon”. „Am tras de mine prea mult, am vrut mai mult de la mine„, au fost primele declaratii ale razboinicului in timp ce-si imbratisa parintii si prietenii. Cel mai emotionat a fost tatal razboinicului care a declarat ca fiul lui putea ajunge mult mai departe daca nu risca intrand pe traseu in meciul cu Ungaria, fara sa se fi recuperat dupa prima accidentare.
Alaturi de Iulian a fost si Bruce, concurent in primul sezon al show-ului fenomen, care si-ar fi dorit sa-si vada prietenul rezistand mai mult in concurs.

Accidentarile au inceput deja sa faca victime, pe langa Iulian iesind din concurs, si Diana Pivniceru de la Faimosi, o sportiva care promitea sa fie una dintre stelele sezonului al treilea „Exatlon”. Diana s-a intors si ea recent in tara si nu si-a putut ascunde tristetea de a fi fost nevoita sa paraseasca concursul. „Nu mi-a venit sa cred cand Cosmin Cernat mi-a rostit numele, credeam ca pot sa fac fata… Imi pare foarte rau ca a trebuit sa parasesc concursul in care mi-am dorit atat de mult sa particip!”, a declarat Diana la sosirea pe aeroport.

Urmeaza la „Exatlon” o competitie foarte stransa! Concurentii vor avea parte, incepand de sambata, de la ora 20:00,  si de sfaturile si implicarea celor doi antrenori, Vladimir Draghia si Giani Kirita.  Cum va fi intalnirea dintre acestia si echipele pe care urmeaza sa le antreneze veti putea afla urmarind in continuare o competitie care va tine o tara intreaga cu sufletul la gura!