Amna și Dorian Popa cuplul industriei muzicale în România! Au lansat videoclipul piesei “Motivul meu”

4
Amna&Dorian Popa Motivul meu
Amna&Dorian Popa Motivul meu

Amna și Dorian Popa au câteva colaborări de succes și se completează atât de bine artistic vorbind încât au decis că este momentul să își bucure fanii cu o nouă producție muzicală care îi are protagoniști pe amândoi. “Motivul meu” este noul single al celor doi artiști care se anunță a fi un real succes pentru că atunci când spui Dorian Popa nu poți să te gândești decât la topul clasamentului.

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus de a da Play! Și pentru ca succesul să fie garantat, Amna a contribuit și ea la muzică și textul noii piese, alături de Robert Toma și Alex Parker. Astfel, după “Banii”, “Cealaltă ea”, “Nu poți să mă uiți”, “Pare rău, pare bine”, a venit un single proaspăt și cald, “Motivul meu”, de care atât Amna cât și Dorian Popa nu pot fi decât încântați!

“Mai presus de orice sunt încântat de încă o colaborare alături de buna mea prietenă Amna, pentru că toate colaborările de până acum au fost mai mult sau mai puțin catalogate ca fiind un succes, ceea ce înseamnă că oamenilor le place combinația noastră de voci. Într-adevăr, sunt două voci care se armonizează foarte frumos! În altă ordine de idei, Amna este un om extraordinar și întotdeauna voi vrea să mă alătur oamenilor. Există un proverb foarte frumos care spune că există lume multă dar oameni puțini și în al treilea rând, și mie mi-a plăcut foarte mult piesa, motiv pentru care am dat curs invitației Amnei și sperăm ca muzica noastră să ajungă la sufletele oamenilor și să le placă, mai înainte de toate! Dacă avem noroc să fie și un super hit, asta numai Doamne-Doamne va decide! Doamne ajută! Să auzim de bine!”, a mărturisit Dorian Popa cu privire la noua colaborare cu Amna.
Cât despre Amna, artista este la fel de entuziasmată pentru că atunci când face echipă cu Dorian Popa, se încinge la propriu youtube-ul și vizualizările o iau razna! “Nici nu știu a câta colaborare este cu Dorian, cred că a șasea piesă. Ne-am spus că suntem cuplul industriei muzicale în România la modul de colaborări. Ne dorim foarte mult să scoatem și un album împreună, de ce nu? Vocile noastre se îmbină foarte-foarte bine! Și atunci nu văd de ce să nu colaborăm. Avem succes, avem piese cu 40 de milioane de vizualizări, iar Dorian este un profesionist! Am învățat atâtea lucruri de la el! Este omul care m-a învățat cum să fac Instagramul și Facebook-ul să funcționeze. Este un om pe care mă pot baza la absolut orice oră și de ce nu, dacă ne merge bine împreună, vom scoate piese în continuare!”, a declarat Amna cu privire la această nouă colaborare cu Dorian Popa.