Ana Baniciu s-a distrat intr-o super vacanta in Dubai

384
ana baniciu in vacanta
ana baniciu in vacanta

Dupa Dorian Popa, Selly, Inna si Deliric, iubitul ei, iata ca le-a venit randul si lui Ana Baniciu si Catalin Cazacu sa mearga intr-o super vacanta relaxanta in Dubai, bineinteles cu respectarea regulilor de calatorie, cu teste de covid si altele. Dar fosta solista din LaLa Band si actrita in „Pariu cu viata” si „O noua viata” a petrecut cateva zile de vis, departe de nebunia din tara.

ana baniciu in desert
ana baniciu in desert

Împreună cu prietenii ei au plecat intr-o vacanta exotica in Dubai unde a vizitat cele mai interesante si exotice locuri. Ana si prietenii ei au văzut delfinii în mediul lor natural, la Atlantis The Palm, unde au facut si fotografii cu ei in costume de scafandrii. Au facut plaja si s-au simtit foarte bine in toate nebuniile din parcul respectiv. Apoi au mers la Dubai The Frame, unde s-a pozat pe podeaua transparenta care te ia cu ameteala daca te uiti in jos.

ana baniciu atlantis the palm
ana baniciu atlantis the palm

Alaturi de prietenii ei au mers la un restaurant de specialitate cu diverse delicateturi si preparate speciale, au fost in cateva parcuri de distractii iar Ana a gasit pe jos si 100 de euro. Au fost destule experiente placute dar si ciudate, caci in camera de hotel fiica lui Mircea Baniciu s-a speriat cand lampa ei a inceput sa palpaie. In plus, numele ei a fost afișat pe o pistă de bowling.

ana-baniciu la atlantis the palm
ana-baniciu la atlantis the palm

Ana Baniciu s-a dat cu placa in desert, la fel ca si Catalin Cazacu, iar apoi au mers intr-un parc special de aventura. Acesta se numea Hatta si era la distanta de 150 de kilometrii de Dubai. Gasca a fost cazata la Rove Hotel unde aveau o priveliste incredibila cu toate cladirile superbe din oras. Vom reveni cu amanunte.