Andrada Popa ex LaLaBand a lansat videoclip la piesa „Unbreakable”!

497
andrada - unbreakable
andrada - unbreakable

Andrada Popa, cunoscuta din serialul ‘Pariu cu Viata’ si ‘La La Band’ a lansat un videoclip non-conformist pentru noul ei single ‘Unbreakable’. Stabilita in Londra de 4 ani, artista sustine pe paginile sale de socializare ca in Romania rasismul si homofobia sunt probleme de proportii ce trebuie adresate. ‘Unbreakable’ a fost filmat in Londra, impreuna cu colegii Andradei de la sectia de Musical Theatre unde aceasta studiaza in ultimul an. Videoclipul piesei, regizat de Isabella Szanto si Bogdan Zamonea aduce in prim plan diversitatea atat din punct de vedere rasial, cat si al orientarii sexuale si al aparitiei fizice.

andrada - unbreakable
andrada – unbreakable

 ‘Nu mi se pare normal ca in Romania anului 2020 inca sa fie admisibil abuzul fizic si mental bazat strict pe aparitia fizica, culoarea pielii si orientarea sexuala, iar generatia noastra sa simta nevoia de a trai printr-un filtru de Instagram. Depresia si anxietatea sunt probleme reale pe care de cele mai multe ori le trecem cu vederea din frica de a nu fi etichetati. Suicidul este PRIMA cauza de deces a tinerilor din Europa, de cele mai multe ori din cauza depresiei si a singuratatii. In loc de ‘mai slabeste’, ‘nu fi gay’ si alte formulari inadecvate, ar fi mai usor sa ne incurajam unii pe altii si sa dam dovada de umanitate si intelegere fata de cei care au nevoie de suportul nostru. Trezirea, tara mea! Suntem in 2020…’ a declarat artsita.

andrada popa ex lala band
andrada popa ex lala band

 Andrada s-a mutat in Londra in 2016 pentru a studia Musical Theatre la London College of Music. In acelasi timp a inceput o colaborare cu cei de la Universal UK si HBO, artista compunand si inregistrand piese pentru TV si film.

In August 2019 ea a lansat videoclipul piesei ‘I’ll Be Lovin’ You’ iar in Decembrie si-a facut aparitia in musicalul ‘Anything Goes’ sub regia lui Adam Morley. In noul an, Andrada va juca intr-o noua productie muzicala in Londra si se va focusa atat pe cariera solo, cat si pe teatru si film.

SOCIAL MEDIA-

INSTAGRAM @thisisandrada

FACEBOOK /thisisandrada