Amalia Enache, Andreea Banica si Andreea Balan alaturi de copiii lor au participat la OK! VIP KIDS Picnic!

247

Miercuri seara, in gradina hotelului Caro, de pe Barbu Vacarescu, revista OK Magazine! a organizat un eveniment special cu ocazia zilei de 1 iunie, de ziua copilului. Acest eveniment s-a numit OK! VIP KIDS Picnic si a reunit o multime de vedete cu copii de toate varstele.

Copilasii veniti cu parintii lor la eveniment au avut parte de foarte multe dulciuri de la macarons la vata pe bat si floricele, la picturi pe fata si jucarii in ateliere speciale, o mini parada de moda, jocuri si jucarii de toate felurile, de un magician si de multe cadouri de toate felurile.

Printre vedetele care au ajuns la acest eveniment special s-au numarat Andreea Balan cu fetita cea mare, Ella, Andreea Banica cu cei doi copilasi, Florina Constantinescu, Ioana Voicu, Oana Roman si familia, Alina Ferinceac Nartea cu fetita, Razvan Fodor cu fetita, Radu si Ana Sirbu cu doi dintre copiii lor, Serban Copot cu familia, Vladimir Draghia si fetele lui, Laura Gruia cu mama si cele doua fetite, Majda cu fiica, Amalia Enache, Iulia Zgripcea si Andrei Barbulescu cu cei trei copii, Dinu si Deea Maxer cu fiul lor, Bianca Sirbu cu fiul si sotul, Anca Serea, Ana Diaconeasa gravida in 4 luni, Gabriela Cristea si Tavi Clonda si multi altii.