ap! (ACT si Politon) da startul unui club de carte dedicat femeilor, gazduit de 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬!

0
Club de carte
Club de carte

Femeile au superputeri și se manifestă cel mai bine atunci când își iau timp pentru ele. Editura ap! a creat ap! lifestyle pentru a le oferi inspirația și cele mai bune cărți ale momentului. Suntem bucuroși să anunțăm că începând de luna aceasta, 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬, autor bestseller, ghid în storytelling & femeie cu superputeri găzduiește 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐚𝐩! 𝐥𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 – un spațiu de conectare cu invitați speciali și discuții captivante și utile despre viață, pentru femei.

Clubul de carte este bilunar, iar prima întâlnire cu cititorii are loc marți, 27.06.2023, de la ora 19, și se va desfășura live pe contul de Instagram @actsipoliton_lifestyle. Discuția va fi moderată de către 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬, iar invitata primei ediții este Corina Geanca, terapeut EFT, Trainer & NLP Coach.

„Nu sunt niciodată suficiente momente de conectare și de discuție ca între femei. În lumea aceasta care se grăbește mereu și care încearcă să ne bage pe toate în aceleași șabloane, avem nevoie să ne oprim și să reflectăm asupra noastră în relație cu noi înșine și cele ca noi. Mă bucur mult de lansarea ap! lifestyle, care ne oferă acest spațiu hrănit cu multă lectură bună! Vă aștept la clubul de carte.”, a spus 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬.

𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬 este autor bestseller, speaker și fondatoare Halikias & Co. Are o experiență de 15 ani în marketing și vânzări și este ghid certificat StoryBrand. A generat aproximativ 4 milioane de dolari pentru antreprenorii cărora le-a oferit consultanță în storytelling și leadership. Andreea ghidează autorii să scrie și să publice cărți care să îi ajute în dezvoltarea afacerilor sau în diverse domenii în care sunt specialiști. I-au trecut prin mână peste 700 de cărți și numai în ultimul an a lucrat cu peste 30 de autori români sau străini.

Până are loc și primul 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe pagina noastră de Instagram: @actsipoliton_lifestyle îți lăsăm câteva cadouri:

• 5 cărți sub formă de infografic (gata de parcurs și de implementat în viața ta dacă te inspiră)

și

• Un preț special pentru „Pachetul iubirii” (o selecție de cărți dedicate relațiilor)

Abonează-te aici pentru a primi reduceri exclusive la cărțile pe care le dezbatem în cadrul sesiunilor 𝐋𝐈𝐕𝐄 împreună cu 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬 și ia-ți cadourile din partea librarilor ap!: https://view.flodesk.com/pages/64885df8628d7480d14e6d29

Editura ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

 

ap! (ACT și Politon) online Website: https://actsipoliton.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/ Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/ YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton