Artiștii au realizat o ședință foto inedită pentru THE CONCERT, evenimentul în care cele mai tari concerte au loc pe aceeași scenă!

105
antonia the concert
antonia the concert

Artiștii care vor participa la THE CONCERT, evenimentul în care cele mai tari concerte din an au loc pe aceeași scenă, pe 30, 31 mai și 1 iunie, la Romexpo au realizat o ședință foto inedită. Conceptul vibrant al evenimentului va fi întregit de cei mai în vogă artiști din țară și de activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat special pentru această ocazie.

Cei care își doresc să-și facă un cadou de neuitat sau să se distreze împreună cu prietenii într-un cadru desprins parcă dintr-o lume fantastică, în nuanțe colorate, cu forme supradimensionate și foarte multe lumini, își pot achiziționa abonamente pentru cele trei zile de muzică și entertainment de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915/?utm_source=HpTopWeb.

5Gang
5Gang

INNA, Antonia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, 5GANG, Minelli, Alina Eremia, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX și SICKOTOY vor asigura energia și buna dispoziție la începutul verii, la Romexpo, prin concerte uluitoare, pe care le pregătesc în cel mai mic detaliu. Pentru a intra în starea evenimentului și pentru a-l reprezenta vizual cat mai bine, artiștii au început deja pregătirile și au realizat o ședință foto plină de culoare și magie, la care s-au distrat și s-au simțit ca-n copilărie. Așa va fi și THE CONCERT – locul în care cei prezenți vor simți gustul copilăriei, al libertății și al creativității, la începutul verii 2020.