Artistul italian Giorgio Ciabattoni, primul concert în România!

  8
  Giorgio Ciabattoni
  Giorgio Ciabattoni

  Cu o carieră impresionantă atât în Italia cât și peste hotare, Giorgio Ciabattoni s-a lipit cu drag de România. Țara noastră i-a oferit o a doua casă, locuind la noi de 11 ani. Artistul italian s-a gândit să treacă acum la un alt nivel, și-a făcut trupă și are planuri artistice mari. A lansat piese împreună cu Sprint Music și urmează să susțină mâine primul său concert live din România.

  “A venit momentul pentru concertul meu de pe 14 iunie, ora 20.00, de la Guava, avem live band și seară italiană 100%. Primul meu concert din România la care sper să veniți în număr cât mai mare. Eu sunt în România de 11 ani, mereu am cântat solo. Acum am făcut un upgrade și am band live pe spate, avem un repertoriu italian, 5 muzicieni foarte buni. Urmează multe concerte mari în această formulă și abia așteptăm! Pe 14 iunie vom cânta live 22 de melodii italiene în proiectul nou cu trupa.

  Cucerit de România și de româncele noastre solistul italian Giorgio Ciabattoni are o poveste demnă de telenovele pe care chiar el a spus-o.

  „Am venit prima oară în România în 1998, în vacanță și mi-a plăcut atmosfera, avem în comun diverse lucruri, limba latină. M-am întors în România în 2008, am lucrat în cazinou, acum locuiesc în București și am o soție italiancă, avem un copil. Pot să spun că am concerte, nunți, festivaluri, spectacole iar acum mi-am facut trupa mea live cu care voi cânta la evenimente și abia

  așteptăm!”, a mai adăugat artistul italian stabilit în România, Giorgio Ciabattoni.