Aurel Moga a implinit 61 de ani! Ce cadouri a primit anul acesta?

762
aurel moga
aurel moga

Indragitul solist Aurel Moga a implinit 61 de ani. Solistul nu pare sa aiba varsta aceasta si secretul lui este in alimentatie si in miscare. Insa solistul este fericit ca are o familie frumoasa fiind insurat cu Maria Ciobanu si are doi copii, Ana Maria si Florin Octavian. Acestia l-au facut bunic anul acesta caci i-au darut in ianuarie, respectiv august 2020 – o nepoata Margherita de la fata si o nepoata Sara de la baiat.

maria ciobanu si aurel moga
maria ciobanu si aurel moga

“Avem doi copii extraordinari, sunt mari şi mă mândresc cu ei. Fiica mea, Ana Maria, are 33 de ani şi e căsătorită în Italia, iar fiul meu are 31 de ani, lucrează în domeniul IT-ului şi îl cheamă Florin Octavian Moga. Vă spun în exclusivitate că voi deveni bunic peste două luni, fata şi soţul ei vor avea o fetiţă. De Crăciun voi petrece cu soţia mea”, ne-a spus solistul.

sticla cadou
sticla cadou

De ziua lui a petrecut cu familia si prietenii si a primit nenumarate cadouri. Printre aceste s-a numarat si o sticla imensa de sampanie, cu chipul lui, insa cel care i-a facut cadoul respectiv nu a vrut sa ii spuna de unde a achizitionat-o