Bate vânt de schimbare pentru Simona Nae! „Bate Vântul” vine după o perioadă în care am lucrat la proiecte internaționale”

24
simona nae - bate vantul
simona nae - bate vantul

Veste bună pentru fanii Simonei Nae, care se întoarce în peisajul muzical românesc cu o mare surpriză. Împreună cu echipa de la Sprint Music, solista lansează videoclipul piesei etno „Bate Vântul”. O melodie cu totul specială, căci artista iubește acest gen muzical la fel cum îndrăgește toate genurile abordate.
După o pauză destul de lungă, iată că Simona Nae revine cu o piesă etno, „Bate Vântul”, la care a colaborat la muzică cu Ralflo și Ovidiu Junghiatu, iar textul l-a scris împreună cu Aura Gheorghe. „De data aceasta, cânt etno, însă nu este o schimbare de stil. Am mai cântat acest stil, la fel cum am făcut și cu piese pop, jazz sau dance. Revin după o pauză de 5 ani, căci de la piesa „Mă îndrăgostesc”, din 2017, n-am mai lansat nimic. Insă, am lucrat pentru niște proiecte internaționale, în țări ca Japonia, Germania, Elveția, Austria, Franța. Pentru Japonia, am lucrat cu DJ Koo, iar, în Italia, cu Paolo Ortelli. O piesă care a prins foarte bine, în Coreea de Sud, a fost „Starlight”, cu DJ Take. Tot atunci, am avut o mulțime de vizualizări, pe TikTok, de la oamenii din acele țări. După aceea, pe timpul pandemiei, ne-am focusat pe alte proiecte”, spune ea. „Acum revin cu o piesă etno, dar e un etno 2022. O piesă cu influențe machedonesti. Eu, oricum, am cochetat cu muzica populară, pentru că si mama mea a cântat acest gen si am incercat si eu sa cânt din folclor. Nu-mi este teamă de a aborda orice stil de muzică. Îmi place să cânt și să ascult orice stil de muzică. Am cântat și operă, și pop, și jazz, iar, acum, pentru că am cochetat cu muzica populară, de folclor autentic, am încerc un nou proiect. Când am fost la „Te cunosc de undeva”, am cântat o melodie de la Maria Tănase, cu care am și câștigat acea ediție. Deoarece, în sufletul meu este și muzica folclorică, m-am gândit, de ce să nu încerc și asta? Nu am renunțat la muzica pop, o cânt în continuare”, spune Simona. Cât despre videoclip, acesta a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). „Am filmat la mare, la Tuzla, la ponton și la niște lanuri cu eoliene. A bătut vântul foarte mult, atunci, și a fost destul de frig. Filmam un minut, apoi intram în mașină sa ma încălzesc. S-a filmat pe pietre, pe câmp. Am purtat tocuri si a fost mai dificil. Era să fac o entorsă, la un moment-dat. După ce am filmat, am încercat să intru în mașină și mi-a fugit un pic tocul, care era foarte înalt. Totul s-a terminat cu bine. Iar, la pontonul de la Tuzla, care era destul de șubred, a trebuit să merg, pe tocuri, până la jumătatea lui, și lipseau multe scânduri. Am riscat, însa a ieșit ceva frumos și vă invităm să urmăriți rezultatul”, a mai spus solista.