Acasă Vedete Bianca Sarbu, vedeta Antenei 1 s-a maritat cu iubitul ei, Bogdan Romanescu

Bianca Sarbu, vedeta Antenei 1 s-a maritat cu iubitul ei, Bogdan Romanescu

783
bianca sarbu si bogdan romanescu
bianca sarbu si bogdan romanescu

Duminica aceasta, Bianca Sarbu, vedeta Antenei Stars si cantareata de la Teatrul de Revista Constantin Tanase si iubitul ei, Bogdan Romanescu s-au casatorit in biserica si au mers si s-au distrat la Restaurant Ambasador in Otopeni. „Suntem emoţionaţi. Eu sunt mai liniştită, dar nu pentru că nu aş avea emoţii, ci pentru că m-am gândit să fiu eu aia care îi linişteşte azi pe toţi. Lui nu prea îi place la televizor. I-am spus: „Când îţi iei o artistă, asta vine la pachet””, a declarat Bianca Sârbu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.
Întrebată despre eventualitatea de a avea un copil cu cel care i-a devenit soț, vedeta a spus: „Un copil! Deocamdată am un proiect la Antena Stars şi vreau să-l duc până la capăt. Nu chiar în perioada următoare, dar dacă e să vină un bebeluş, Miriam şi Luca (n.r. copiii Biacăi Sârbu dintr-un mariaj anterior) abia îl aşteaptă. Roma va fi cel mai cool tătic ever”, a mai adăugat mireasa, entuziasmată.

Vedetă Antena Stars şi actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Bianca Sârbu (40 de ani) a preluat de curând emisiunea „Dragoste fără secrete”, fiind implicată până peste cap în proiectele televiziunii, însă nu renunță nici la viața personală. Ea și Bogdan Romanescu (29 de ani), colegul ei de la Antena 1, au decis să se căsătorească într-un final și religios, la un an de la cununia din fața stării civile. După ceremonia din biserică, apropiații vedetei au dezvăluit că petrecerea de nuntă propriu-zisă va avea loc la Restaurantul Ambasador.