Cand incepe la Kanal D serialul fenomen „Lacrimi la Marea Neagra” si cand va putea fi vazut?

245
nefes si vedat_serial lacrimi la marea neagra
nefes si vedat_serial lacrimi la marea neagra

Serialul turcesc de succes, „Lacrimi la Marea Neagra”, o adevarata revelatie pentru piata genului, care a inregistrat audiente record in Turcia, inca de la primele difuzari, ajunge in Romania, pe micile ecrane, la Kanal D. Din 9 septembrie, productia turceasca va fi difuzata cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00.

Nefes si Tahir_serial Lacrimi la Marea Neagra
Nefes si Tahir_serial Lacrimi la Marea Neagra

Serialul „Lacrimi la Marea Neagra” aduce in atentia telespectatorilor o realitate cumplita, in care publicul din Romania va identifica o problema spinoasa a societatii romanesti actuale: violenta domestica. Personajul central, Nefes (interpretata de Irem Helvacioglu), este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta.

serial Lacrimi la Marea Neagra
serial Lacrimi la Marea Neagra

Serialul debuteaza cu povestea zbuciumata de viata a eroinei Nefes, obligata sa fie sotia lui Vedat, interpretat de Mehmet Ali Nuroglu.  Femeia ia decizia de a iesi din sfera violentei sotului manifestata asupra ei si a fiului lor. Fiecare incercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes pana cand il intalneste pe Tahir Kaleli, interpretat de Ulas Tuna Astepe, fiul unei familii conservatoare. Viata lui Tahir si a lui Nefes se va schimba pentru totdeauna, odata cu prima lor intalnire…

lacrimi la marea neagra
lacrimi la marea neagra

Nu pierdeti din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, ”Lacrimi la Marea Neagra”, un serial care va emotiona profund prin subiectul extrem de sensibil si actual, va cuceri milioanele de privitori prin scenariu credibil, jocul actorilor si, nu in ultimul rand, prin frumusetea unui peisaj salbatic si familiar totodata.