Când va fi difuzat la Antena 1 ultimul episod din „Insula Iubirii”?

71
insula iubirii
insula iubirii

Duminică seara, la  Insula Iubirii, Geanina și Costas au fost puși față în față la ultima ceremonie a focului la care a participat și ispita Nicoleta. La Bonfire au ieșit la iveală detalii despre infidelitățile din trecut ale bărbatului, infidelități pe care Geanina le-a acceptat. Cei doi au decis să plece separat în România, considerând că nu mai e cale de întoarcere.

Singurul cuplu care nu a avut parte de ceremonia finală este format din Teodora și Eusebiu. Cei doi formează cel mai matur cuplu din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii și au decis să își supună relația testului insulei pentru a vedea “adevărata față a celuilalt”. Pe parcursul celor 20 de zile petrecute în Thailanda, Teodora s-a apropiat de Mircea, formând chiar un cuplu cu acesta. La Purimuntra, Eusebiu a încercat să vorbească pe rând cu mai multe ispite printre care s-au numărat Bianca, Irina sau Loredana, dar fără a începe vreo relație.

Cum vor alege Teodora și Eusebiu să plece din Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmărind ultima ediţie Insula Iubirii, difuzatã duminică, 15 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.