Cardanti: Cartea de Vizita Smart care planteaza copaci

481
carti -de vizita
carti -de vizita
In functie de varsta si alte aspecte demografice, unii oameni prefera sa faca schimb de carti de vizita pentru a suna, in timp ce altii folosesc carti de vizita digitale pentru a comunica pe social media. Echipa Cardanti provine dintr-un mediu digitalizat, principala noastra activitate din ultimii doi ani fiind aceea de a promova produse de blockchain & payments.
La un moment dat, oamenii incepeau sa ne ceara cartile de vizita, iar noi reactionam oferindu-le profilul de LinkedIn. De cele mai multe ori stateam de vorba cu straini, asa ca invariabil ajungeam sa punem mana pe telefoanele altor oameni atunci cand acestia nu ne puteau pronunta sau scrie numele. Tipul acesta de frictiuni conduc la ineficienta in networking, fiind nevoiti si noi, dar si ei, sa retinem intr-un fel sau altul cat mai multe date de contact de diverse feluri. Pentru a depasi acest obstacol, ne-am hotarat sa folosim cunostintele noastre de carduri NFC si data privacy, si sa dezvoltam un produs care elimina frictiunea dintre utilizatorii digitali si cei de carti de vizita printate.
Produsul a fost realizat initial pentru uz intern, insa de indata ce am inceput sa il folosim, oamenii au venit cu inevitabilul “Vreau si eu!”.
O data cu cererea, am creat un brand, design specific si un website, produsul imbunatatindu-se din mers o data cu feedback-ul oamenilor.
Tinta noastra a fost de a face din Cardanti un standard pentru ceea ce trebuie sa fie o carte de vizita moderna, mai ales pentru mediul de business. In acelasi timp, am plecat la drum cu gandul ca acest produs sa nu interfereze cu obiceiul de a oferi o carte de vizita, cu beneficiile noilor technologii pe care le avem la dispozitie.
In momentul acesta, Cardanti este produs complet care ofera posibilitatea transferului de date securizat prin NFC sau cod QR (pe spatele cardului de vizita). Rezultatul este o experienta de networking fara cusur. Este suficient sa intinzi cardul de vizita langa smartphone-ul partenerului tau de conversatie, iar acestuia ii este sugerat sa descarce informatiile tale de contact din profilul tau Cardanti direct in agenda sa.
Familiaritatea gestului este mentinuta, stabilind in mod elegant o punte intre utilizatorii digitali si cei ai cartilor de vizita printate.
adresa pe cartea de vizita
adresa pe cartea de vizita
Cardanti are o viralitate intrinseca, fiind un foarte cool ice breaker in orice interactiune te-ai afla. Printre alte beneficii se mai numara faptul ca o data ce ai unul, comandarea cartilor de vizita printate este istorie. Disconfortul teancurilor de carti de vizita devine o amintire, iar grijile asociate cu asigurarea stocului sunt reduse la tacere.
Pe langa toate beneficiile pe care nu am avut timp sa le inseram intr-un text atat de scurt, Cardanti are o legatura directa si cu natura.
Natura eco friendly a Cardului de Vizita Smart Cardanti este dusa pana la capat, intrucat plantam 1 copac pentru fiecare card vandut.
Initiativa Teem Trees desfasurata de Arbor Day Foundation (cel mai vechi ONG specializat pe plantarea de copaci din Statele Unite) faciliteaza plantarea fiecarui copac de catre Cardanti, pentru fiecare dintre cardurile de vizita smart care intra in posesia cumparatorilor.
Exista multiple optiuni de design pentru clienti individuali, cat si oferte speciale pentru clientii business.
Intra pe site-ul nostru pentru un simulator de design sau scrie-ne la adresa de email.
https://www.youtube.com/watch?v=WIGHvYvCxos&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=LOd77m6pxwc&feature=youtu.be