Carmen de la Sălciua a lansat hitul momentului: „Scuza-ma” e nr. 1 în Trending de 3 zile! Record de vizualizări

340
carmen de la salciua
carmen de la salciua
A furat sufletul a milioane de fani cu noua sa piesă, deține una dintre cele mai frumoase voci din Romania și este de 4 zile numărul 1 în Trending: Carmen de la Salciua, Regina muzicii de petrecere,  se bucură de un succes continuu. Cea mai noua piesa a artistei este pe locul întai în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat deja peste 2.400.000 de vizualizări pe YouTube.
Carmen de la Salciua și-a așternut și de această dată gândurile pe hârtie, iar ceea ce a ieșit poatră numele de „Scuza-mă”, o  piesa foarte sensibilă, așa cum ne-a obișnuit indragita cantareata de muzica de petrecere. Piesa „Scuza-ma” a ajuns numărul 1 în trending la doar câteva ore de la lansare, surclasând alți artiști cunoscuți de la noi.
„Inca un vis împlinit! „Scuza-ma” e numărul 1 în Trending pe Youtubr, dar cel mai important e ca e trending în inimile voastre, ca va place din ce in ce mai mult. Am compus piesa „Scuza-ma” în doar 30 de minute și în alte 30 de minute am înregistrat-o, am pus tot sufletul meu în ea, asa cum fac cu fiecare piesa pe care o compun. Ma bucur ca și aceasta piesa este pe sufletul publicului.  As putea sa spun ca am simțit asta de când am compus-o prima oara, ea reușește sa transmita un adevar emoționant, ca relațiile nu sunt ușoare, dar ca iubirea adevărata trece peste orice obstacol. E minunat să ai încredere în feeling-ul tău, mai ales când părerile sunt împărțite.  Mai departe, oamenii au ales și le mulțumesc că îmi sunt alături necondiționat! Vă iubesc!”, ne-a declarat Carmen de la Sălciua.
https://www.youtube.com/watch?v=fB0PnNJp1w0&feature=youtu.be
Carmen de la Sălciua, succes fără egal
Carmen de la Sălciua este, în prezent, una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată “Regina Youtube-ului”, și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Anul ttrecut artista a lansat primul album din carieră, intitulat „Îndrăgostit”. Albumul conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: “Dansez prin ploi”, “Curge prin vene iubirea ta”, “De ce trăim o iubire interzisă?”, “Îndrăgostit” și “Părăsește-mă te rog” feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 60 de milioane de vizualizări.