Cât de sexy a fost vloggerița Laura Giurcanu la aniversarea vârstei de 23 de ani

663
laura giurcanu in 5Gang
laura giurcanu in 5Gang

La doar 23 de ani, Laura Giurcanu se laudă cu o serie de apariții incendiare, un vlog de succes, dar și un rol în filmul „5GANG: Un Altfel De Crăciun” . După faima câștigată în urma participării la Next Top Model, la vârsta de 14 ani, Laura a devenit și mai cunoscută datorită canalului de pe YouTube, unde a reușit să adune milioane de vizualizări.

laura giurcanu - selly si bromania
laura giurcanu – selly si bromania

Seara trecută, Laura Giurcanu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de fițe din capitală, unde a petrecut până dimineață alături de prieteni, artiști și cei mai cunoscuți vloggeri. https://www.instagram.com/p/B6Q1qVhgbW2/

Alături de ea a fost și Matei Dima, cunoscut publicului ca Bromania, care a suprins câteva scene incendiare, în timp ce Laura a oferit un dans pe scaun extrem de sexy invitaților, dar și oamenilor din club.

laura giurcanu
laura giurcanu

Laura Giurcanu este unul dintre creatorii de conținut care fac parte din castul de 150 de actori prezenți în comedia „5GANG: Un Altfel De Crăciun”. Rolul pe care îl joacă este cel de bodyguard al lui Selly, care i-a fost repartizat de bunul ei prieten, Matei Dima.

Despre trecerea de la vlogging la actorie pe marele ecran, Laura recunoaște că a fost o provocare: „E un lucru pe care mi-l doream de mult. De când am auzit ideea, am fost tare încântată și abia așteptam să începem treaba. Transformarea a fost destul de solicitantă, pentru că, de la filmarile mele pentru vlog, cu o camera, la mine acasă, la un set cu zeci de camere imense și foarte mulți oameni, e o diferență mare!”

Filmul 5GANG, un altfel de Crăciun este debutul regizoral al lui Matei Dima, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste amuzantă a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice.

Din distribuţie mai fac parte cei mai cunoscuți creatori de conținut din online-ul românesc precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

Filmul de comedie „5 GANG: Un altfel de Crăciun!” va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie și biletele sunt disponibile pe film.5gang.ro. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Mb8oUPY879E&t=1s