Catalin Cazacu baga spaima in Mihai Mitoseru: “Editia asta te cu mine!”

219
Catalin Cazacu - Mihai Mitoseru 3 - editia de sambata 9 noiembrie Se striga darul
Catalin Cazacu - Mihai Mitoseru 3 - editia de sambata 9 noiembrie Se striga darul

O editie inedita “Se striga darul!” va putea fi urmarita sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D. In echipa Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, amfitrionii petrecerilor de nunta, intervine, in editia aceasta, o schimbare neasteptata! Pentru ca nunta de sambata, a mirilor Victor si Oana, are loc in satul Valea Silistii, comuna Aninoasa, jud Arges, Mihai Mitoseru se pregateste, inca de dimineata, de competitie.

Catalin Cazacu - Mihai Mitoseru - editia de sambata 9 noiembrie Se striga darul
Catalin Cazacu – Mihai Mitoseru – editia de sambata 9 noiembrie Se striga darul

Dornic sa o infrunte pe Andreea Mantea, inca de la primele ore ale diminetii, Mitoseru isi da intalnire cu frumoasa lui colega. Spre surprinderea lui Mihai, la ora stabilita, apare altcineva… Catalin Cazacu. Crezand ca s-a intalnit intamplator cu Catalin, Mihai Mitoseru ii da binete colegului sau de trust si apoi, ii face “vant”, continuand sa o astepte pe Andreea Mantea. Catalin Cazacu insa, ii da <lovitura> de gratie lui Mitoseru, cand il anunta vestea cea mare: “M-a sunat Andreea Mantea si mi-a spus: <Te rog eu, du-te sa-l bati pe <sarmanu’> ala>… Asa ca, editia asta te bati cu mine…de fapt, iei bataie de la mine”, il <informeaza> Catalin Cazacu pe colegul Mitoseru.

Fara sa se lase deloc impresionat, si foarte sigur el, Mihai Mitoseru i-o reteaza lui Cazacu: “Stii ceva? Ai venit degeaba, n-are rost sa te mai plimbi. (…) Ia-ti lada de zestre si intoarce-te de unde ai venit!”, ii transmite Mihai Mitoseru lui Cazacu. Cum se va descurca Catalin Cazacu in aceasta editie, in locul Andreei Mantea si, daca il va invinge pe colegul Mihai Mitoseru, in competitia darurilor, aflati sambata aceasta, incepand cu ora 20:00, intr-o editie inedita “Se striga darul!”, numai la Kanal D. Daca va fi sau nu multumita Andreea Mantea de prestatia lui Cazacu in aceasta editie “Se striga darul!”, ramane de vazut …