Cătălin Crişan, în juriu la „Provocarea starurilor”, alături de Analia Selis şi Florin Chilian

282

La „Provocarea starurilor” de la TVR 1, juriul celei de-a opta ediţii a concursului în care se cântă muzică românească reuneşte trei stiluri muzicale complet diferite. Delicata Analia Selis, originalul Florin Chilian şi romanticul Cătălin Crişan îi notează pe cei 5 concurenţi şi decid cine părăseşte concursul sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1. După ce Ioana Ristea, concurenta cu cea mai longevivă prezenţă (5 ediţii) din echipa lui Ştefan Stan, a părăsit competiţia Provocarea starurilor, cei cinci concurenţi rămaşi trebuie să facă faţă exigenţelor noului juriu, format din alte mari nume ale scenei muzicale româneşti: Analia Selis, Florin Chilian şi Cătălin Crişan. Andreea Bănică ne dă întâlnire la TVR 1 sâmbătă, 15 decembrie, de la 21.00, la ediţia a opta Provocarea starurilor.

Ana, din echipa lui Ştefan Stan, Isabela şi Paul, antrenţi de Mihai Alexandru şi Raluca şi Stelian, concurenţii Sandei Ladoşi caută să-i impresioneze pe noii juraţi şi să facă faţă cu brio provocării de a cânta cele mai frumoase melodii ale muzicii uşoare româneşti, precum şi piese din repertoriul juraţilor ediţiei. „Provocarea starurilor este singura emisiune la care juriul se schimbă de la o ediţie la alta, lucru care a dus la eliminarea multor concurenţi care au cântat excelent într-o ediţie, dar atunci când au obosit în maratonul muzical, au fost taxaţi şi imediat eliminaţi.

La acest concurs contează nu doar să ai talent şi să cânţi ireproşabil muzică românească, important e să te menţii bun mereu, să rezişti fizic stresului şi oboselii. Cei care rămân în competiţie trebuie să înveţe imediat repertoriul următoarei ediţii. La proba în care interpretează o melodie veche românească, în 99% din cazuri, concurenţii au primit piese pe care le-au auzit pentru prima oară”, au precizat realizatorii emisiunii. Din 8 decembrie, „Provocarea starurilor” a intrat în etapa de foc, ce va dura până la finală, eliminările fiind individuale, nu pe echipe. Adică la finalul ediţiei din 15 decembrie, din cei 5 concurenţi care vor evolua pe scenă, rămân 4… În fiecare ediţie pleacă acasă câte un concurent, până la finală, când doar 3 concurenţi vor rămâne să lupte pentru premiul de 10.000 de euro. În etapa de foc, există riscul ca un mentor să rămână fără niciun concurent. Vedem cine continuă competiţa la Provocarea starurilor sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.