Catalina Cara a lansat videoclipul piesei “When You Give Me Love”

22
Catalina Cara - When You Give Me Love
Catalina Cara - When You Give Me Love

Cantareata si compozitoarea Catalina Cara lanseaza single-ul de debut al noului sau proiect, „When You Give Me Love” ca un preview al lansarii EP-ului „Leap Year Baby” din data de 28 februarie 2022. Lansata pe 21 ianuarie, piesa „When You Give Me Love” transpune publicul într-un univers plin de speranta, cu soundtrack de indie-pop-dream, infuzat cu jazz si influente future soul.

Nascuta pe 29 februarie in Chisinau, Moldova, de aici si numele EP-ului, Catalina imbratiseaza esenta individului născut într-un an bisect, care se translateaza foarte natural in sound-ul ei: este un artist intuitiv, cu un sens al inocentei captivant și cu o vesnica dragoste pentru expresie.

“When You Give Me Love” este prima mostra din EP-ul Catalinei, o lansare care marcheaza atât evolutia ei personala, dar mai presus cea artistica. Succesul international pe care l-au avut proiectele ei anterioare a fost motivatia de a prelua fraiele carierei sale de artist și de a-și atinge noile obiective și ambiții.

Despre piesa de debut spune: „Daca cauti pe google citate despre dragoste vei gasi foarte multe cuvinte sofisticate puse impreuna care te vor lasa cu o usoara confuzie. Ei… piesa mea „When You Give Me Love” doar adauga mai mult la aceasta stare pentru ca este simpla si fara drama. Niciun sacrificiu si nicio suferinta aici.”

Din pasiunea pentru exprimarea autentica, Catalina isi doreste ca muzica ei sa fie o oglinda a fiecarui moment al evolutiei ei. Este complet devotata procesului creativ, majoritatea pieselor sunt scrise de ea, fiind implicata si prezenta inclusiv la productia pieselor. Pentru productie lucreaza impreuna cu una dintre cele mai bune echipe din Romania, Yin Creatif (formula din spatele succesului bandului Golan).

„Invat constant lucruri noi despre mine, despre muzica, despre sound, despre oameni si particularitatile lor. Este fascinant cum ma poate inspira orice eveniment aparent insignifiant. Am fost norocoasa sa experimentez multe culturi, fie prin calatorii sau din anii de studiu din Londra. Experienta mea in muzica si actorie m-a ajutat enorm in evolutia mea artistica.” declara Catalina.

Dupa ce si-a luat diploma la Universitatea Kingston si s-a intors acasa in Moldova, demersul Catalinei a fost sa se concentreze pe identitatea artistică. Aceasta etapa s-a incheiat in 2020 cand a inceput sa lucreze la EP-ul care se numeste simbolic Leap Year Baby.

EP-ul ei de debut are un sound soft indie-pop si a fost creat literalmente in mijlocul padurii, la o ora de Bucuresti, unde este studioul Yin Creatif. Piesele ii dau ascultatorului sansa sa navigheze liber prin emotii profunde si stari de visare in drumul spre sentimentul de eliberare pe care il aduce dragostea.

CATALINA CARA ONLINE:

https://www.instagram.com/catalinacara_/

https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en

https://www.facebook.com/catalinacaramusic

https://youtube.com/channel/UCBXBXLRWpeHtMutmsrt18og

Credite:

Muzica: Catalina Cara, Yin Creatif

Versuri: Catalina Cara, Yin Creatif

Produsa de Yin Creatif

Mix si Master: Calyx Mastering

Regie: Lofi Blartisio

Make-up & Hair: Alex Ifimov

Styling: Andrei Dudau

Actor: Babu Aristide