Câţi români s-au uitat la Vlad? Serialul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public!

65
Serialul Vlad
Serialul Vlad

Luni seara, telespectatorii au trăit emoțiile trădării și dorința răzbunării alături de VLAD, care a fost la un pas să-și răzbune trecutul, iar Delia și Cezar au luat o decizie care le va complica și mai mult viețile.

VLAD a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 9 puncte de rating și 26.4 % share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7 puncte de rating și 20.5 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură răsturnările de situație și interesele personajelor, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:26, aproape 1.5 milioane de români au simțit, alături de personaje, gustul răzbunării.

Dorința pentru adevăr și răzbunare i-a umbrit din nou lui Vlad iubirea pentru Eliza, iar acesta este hotărât să obțină înregistrarea video care le va schimba viitorul tuturor, acum că a aflat cine este Titi și nu poate ierta trădarea. Rămâne de văzut la cine ajung imaginile pe care și le doresc cu toții și ce probleme apar în poveștile personajelor.

Planul de răzbunare al lui Vlad continuă lunea viitoare, când vor apărea noi situații limită și decizii greu de gestionat.