Ce are in comun Elvira Deatcu cu o parte din echipa serialului „Vlad”

264
elvira-deatcu
elvira-deatcu

Zilele trecute s-a anuntat ca indragita Elvira Deatcu va fi Delia in sezonul 2 al serialului „Vlad”. Actrita a si declarat cateva vorbes despre echipa serialui. ”Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări.”, a declarat Elvira Deatcu.

Cine sunt oamenii din „Vlad” cu care Elvira Deatcu a mai lucrat?

In 2017 actrita a fost colega cu Anghel Damian alias Adrian Anutei din „Vlad” in pelicula „Ana mon amour”. Anul 2005 ii aduce primul rol in serialele de la postul Acasa, in „Lacrimi de iubire”, in care joaca alaturi de Constantin Bebe Cotimanis care in „Vlad” este Cezar – „Inginerul”. Impreuna au mai jucat si in „Daria, iubirea mea”,in 2006 si in „O noua viata” in 2014 dupa un rol scurt in „Pariu cu viata”.

bebe coimanis si elvira deatcu
bebe coimanis si elvira deatcu

Cu Andrei Aradits, interpretul lui Stefan Dragomir, a jucat si in „Lacrimi de iubire”, unde l-a interpret pe Vladi Jianu. Tot in „Daria, iubirea mea”, Elvira a jucat nu numai cu Cotimanis, ci si cu Victoria Raileanu, alias Daria in serialul de la Acasa si Micky din „Vlad”. In 2010 actrita a jucat si in „Iubire si onoare”, unde l-a avut partener pe Dan Condurache care il juca pe Matei Stiuca iar in „Vlad este Titi Stamate”. Actrita a jucat si in „Cu un pas inainte”, serial regizat de Jesus del Cerro, cel care regizeaza si „Vlad”. Iar din sezonul doi s-a alaturat si Alex Fotea regizor care a colaborat cu Elvira la „Pariu cu viata” si „O noua viata’.