Ce cadouri poti cumpara pentru un fumator?

447

Desi fumatul este un viciu, fumatorii au cele mai multe tabieturi, iar cadoul potrivit pentru un fumator ar trebui sa il satisfaca cu regularitate. Tocmai de aceea, este important sa alegi cadoul potrivit pentru un fumator.

In primul rand trebuie sa te gandesti la ce ii place persoanei respective sa faca atunci cand fumeaza si care sunt locurile in care o face cel mai adesea. Dupa ce identifici aceste lucruri, poti alege cadoul perfect pentru un fumator.

Scrumiera. Aceasta trebuie aleasa cu grija si diferit, in functie de produsele pe care le fumeaza, deoarece un fumator de trabucuri va avea nevoie de o scrumiera potrivita, eventual cu un cutter atasat, pe cand fumatorii de tigari pot utiliza aproape orice tip de scrumiera. De asemenea este foarte important daca prefera fumatul in interior sau in exterior.

Cutter. Cutterul este special pentru fumatorii de trabucuri. Tocmai de aceea acesta trebuie sa aiba taietura perfecta si totodata sa aiba un design deosebit, mai ales daca alege sa fumeze in locuri publice.

Trabucuri. Orice fumator de trabucuri va aprecia un astfel de cadou, mai ales daca trabucurile alese sunt speciale. Poti alege marci precum Cohiba, Romeo y Julieta sau Montecristo pentru a face un cadou special. Totusi, aceste produse sunt de tarii diferite, tocmai de aceea este bine sa cunosti ce tip de trabucuri fumeaza persoana careia ii vei face cadou, pentru a ii cumpara un tip de trabucuri care sa aiba aceeasi intensitate.

Tigari de foi. Acest cadou este potrivit atat pentru cei care deja fumeaza tigari de foi, cat si pentru cei care fumeaza tigari normale. Daca ii cumperi ca si cadou tigari de foi persoanei dragi, iti recomandam sa alegi tigari de foi de intensitate scazuta, pentru a nu crea un disconfort atunci cand sunt fumate.

Bauturi. Majoritatea fumatorilor de trabucuri prefera bauturile fine, precum Whisky, Cognac sau Rom. Acestea in combinatie aduc de cele mai multe ori o placere sporita fumatorilor.

De unde putem cumpara astfel de produse?

Toate produsele enumerate mai sus au devenit produse de larg consum, deci nu ar trebui sa existe probleme in identificarea lor. Acestea se gasesc atat in magazine fizice precum El Unico, JPB, Tabacioc cat si in mediul online pe magazine precum eMag, Lux Gift sau Fine Store.