Ce face Catalin Morosanu dupa „Ferma – Un nou inceput”?

385
morosanu are meci
catalin morosanu are meci pe 6 iunie

Finalist la Ferma – Un nou început!, Catalin Moroșanu este pregătit să urce din nou în ring în fața fanilor săi. Pentru Moroșanu e prima oară în carieră când luptă la Cluj-Napoca, însă va fi și pentru ultima dată, deoarece meciul face parte din turneul său de retragere la nivel național. După succesele din galele precedente, luptătorul se oprește în inima Ardealului, la Cluj-Napoca, pe 6 iunie. Este cea de-a patra gală Dynamite Fighting Show, iar până acum luptătorul a câștigat toate cele trei meciuri pe care le-a avut, reușind să umple sălile la București, Piatra Neamț și Craiova. Meciul revanșei pentru Moroșanu va fi transmis în direct la PRO TV, pe 6 iunie, de la 23:30!
“Aștept de trei ani meciul ăsta. Voi lupta la mine în țară și fanii mă vor ajuta să câștig. Este o luptă grea, dar nu voi face niciun pas în spate și îl voi învinge pe Sam.”, a declarat Cătălin Moroșanu.
Pentru luptătorul român va fi un meci cu greutate, dar și cu presiune. În fața propriilor fani, Moroșanu se bate cu Daniel “The Warrior” Sam. În urmă cu trei ani, în Puerto Rico, Sam l-a învins pe Moroșanu după o decizie controversată. Sam este cel mai bine cotat luptător englez din kickboxing, are meciuri în Glory, este campion al greilor în promoția Enfusion (2017) și fost campion al Angliei la Muay Thai.
Pe lângă duelul de main-event al lui Cătălin Moroșanu, în gala de la Cluj-Napoca va urca în ring și cel mai bine cotat român din kickboxing, Benny Adegbuyi, locul 3 mondial. Născut la Cluj, Benny revine după trei ani în orașul copilăriei și va lupta pe reguli de box cu maghiarul Balazs Czagler. Românul își construiește o carieră și în ringul de box la profesioniști, are deja trei lupte, toate câștigate prin knock-out. „Am mari emoții de fiecare dată când mă întorc la Cluj. Sper să am un meci mai lung și să-i fac fericiți pe fanii mei de acasă.”, a declarat Benny Adegbuyi.
Gala “KOȘMARUL LUI MOROȘANU” va începe de la ora 20:00, în direct la PRO X, fiind programat un turneu piramidal la categoria semigrea, unde premiul este de 5.000 de euro. De la 23:30, în direct la PRO TV, Moroșanu va avea meciul revanșă cu Sam “The Warrior”. La gală vor fi prezenți pentru a-l susține din tribună și câtiva colegi fermieri, printre care se află Ioana Filimon, Cătălin Zmărăndescu, Marius Crăciun, Remus Boroiu și Silviu Țolu.