Ce s-ar fi intamplat daca „The Beatles” nu ar fi existat? Trebuie sa mergi la cinema sa vezi „Yesterday”!

103
yesterday
yesterday

Nu stim cati dintre pamanteni s-ar fi intrebat macar o data daca ceva n ar fi existat, insa cineva a facut un film din acest lucru. Acesta se numeste „Yesterday” si din 12 iulie intra in cinematografe. Nu numai ca regizorul Danny Boyle isi pune intrebarea ce s-ar fi intamplat daca „The Beatles” n-ar fi existat, dar merge mai departe si arata ca se poate fara Harry Potter, cola sau tigari. Si multe altele pe care le veti descoperi singuri in filmul „Yesterday”. Este o comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale. Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

poster yesterday
poster yesterday

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Yesterday
Yesterday

Pe coloana sonoră vom regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran care cu siguranta ca va aduce in slaile de cinema si publicul tanar. Nu-l ratati pentru ca e comedia lunii, sau poate a anului!