Ce sexy e sotia lui Cristi Pulhac! Cum a reactionat dupa duelul sotului ei de la Exatlon!

368

Echilibrul din echipa Faimosilor a fost zdruncinat aseara dupa ce doi dintre cei mai puternici atleti, Adrian Blidaru si Cristi Pulhac, au fost pusi fata in fata la jocul pentru eliminare. Tensiunea a atins cote alarmante si in familiile ramase acasa, lacrimi grele de emotie, fericire dar si dezamagire curgand pe obrajii celor dragi.

Raluca Pulhac, sotia fostului fotbalist s-a uitat la meciul decisiv impreuna cu familia si spune ca si-a vazut partenerul mai incrancenat ca niciodata, pentru ca a simtit ca intre cei doi sportivi aflati la duel s-a creat o puternica legatura de prietenie.

Cristi a fost foarte puternic, dar parca nu a jucat cu Adrian, a jucat mai mult cu furie pe situatia creata, juca de nervi pentru ca s-a ajuns pentru a doua oara consecutiv la eliminare tot din echipa lor„, a declarat Raluca Pulhac care crede ca pentru tanarul Yamato Zaharia, jucatorul saptamanii, alegerea a fost una extrem de dificila si „cu siguranta nu i-a fost usor” sa aleaga intre Mirel Dragan si sotul ei.

Sotia fostului fotbalist crede ca, in situatia in care sotul sau ar fi fost jucatorul saptamanii, ar fi facut o nominalizare strict pe criterii sportive „pentru binele echipei”. Faimosul a dovedit in cele doua saptamani ca este un atlet desarvarsit nu numai pe terenul de fotbal, cu calitati motrice exceptionale. „Inca de mic a fost foarte jucaus. Cred ca au contat si jocurile copilariei, el a fost un copil foarte energic si era pasionat de sport si cred ca asta il ajuta foarte mult. El nu a facut numai fotbal, a incercat toate sporturile, cate putin din toate, si baschet, si handbal si tenis, si cred ca de acolo indemanarea”, povesteste Raluca Pulhac mentionand ca ii este foarte greu fara Cristi dar este fericita pentru ca a ramas in concurs.