Ce surprize pregateste Antena 1 pentru 2020!

1321
nea-marin
nea-marin

Postul de televiziune care a facut audienta cu emisiunea lui Dan Negru de Revelion pregateste surprize mari pentru anul acesta. Antena 1 pregateste multe showuri de televiziune care mai de care mai woow!!

X-Factor Romania
X-Factor Romania

Se intoarce X Factor cu un nou sezon. Sigur ca vor exista ceva schimbari in format dupa ce producatorii au luat o pauza de un an in care nu s a difuzat formatul in care Delia, Cheloo si Stefan Banica erau jurati.

asia express - drumul comorilor
asia express – drumul comorilor

Alte showuri care revin sunt „Asia Express” carr este foarte asteptat de fani, Next Star care va fi prezentat de Dan Negru care va descoperi noi copiii talentati. Radu Valcan va pleca din nou in Thailanda pentru „Insula Iubiri”. Si Nea Marin se intoarce cu un nou sezon din „Poftiti, va rog” in care va fi invitat la un moment dat si „Nea Rata” de la Ferma Vedetelor.

cei trei actori din sacrificiul
daniel nuta, oana carmaciu si denis hanganu in sacrificiul

Serialul „Sacrificiul” produs de Ruxandra Ion se va intoarce cu un sezon nou nout dar si cu actori noi in distributie. Va incepe si un sezon nou din „Chefi la cutite” cu Gina Pistol ca prezentatoare! Iar surprizele nu se opresc aci pentru ca postul Antena 1 a anuntat ca va reveni indragita emisiune „Mireasa pentru fiul meu”. Tot la acelasi post se va vedea un nou sezon din „Te cunosc de undeva” iar negocierile cu vedetele au inceput sa se duca deja.

radu valcan
radu valcan

Noutati la Antena 1. Anul acesta totul se bazeaza pe ingrediente precum  familie si dragoste. Pentru ca au audienta emisiuni de familie precum „Vorbeste lumea” de la Pro Tv concurenta pregateste cateva surproze. Una dintre acestea este un show de familie care se va numi probabil „Capitanul familiei tale” dar si un nou show din categoria Burlacul dar si un show in care sa te lasi cucerit sau cucerita! Astfel ca la Antene este rost de emisiuni noi dar si formate vechi care au avut succes.