Ce surprize pregateste Ioana Hotăran? Miss Supranational Romania 2023 se pregateste sa plece in Polonia

20
Ioana Hotăran a fost încoronată Miss Supranational Romania 2023
Ioana Hotăran a fost încoronată Miss Supranational Romania 2023

Ioana Hotăran a fost încoronată Miss Supranational Romania 2023 la Festivalul InfoFashion Spirit of Beauty, pentru a reprezenta România in cea de a 14 a ediție Miss Supranațional, finala va avea loc in Polonia pe 14 Iulie. Încă de atunci, Ioana s-a dedicat intens pregătirii sale pentru a reprezenta România la Miss Supranational, unul dintre Top 3 Cele Mai Mari Concursuri de Frumusețe mondiale.
Ioana are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Științe Economice Aurel Vlaicu din Arad. În 2022 a reprezentat România la Top Model of the World.

Ioana Hotăran a fost încoronată Miss Supranational Romania 2023
Ioana Hotăran a fost încoronată Miss Supranational Romania 2023​

De asemenea, Ioana este inițiatoarea și organizatoarea proiectului educațional „An United Front” care are ca focus bullying-ul și cyberbullying-ul în școli prin a oferi elevilor informații cu privire la identificarea acestora și metode de a lupta împotriva lor. Pentru tânăra Miss, acesta este un proiect de suflet deoarece și ea a fost o victimă a bullying-ului în școală, așa că acum își împărtășește experiența personală și îi ajută pe cei care încă nu se pot ajuta singuri în a-i încuraja să ia atitudine și să nu devină victime.
Deși este tânără, ambasadoarea frumuseții debordează prin ambiția și spiritul muncitor de care dă dovadă. La doar 20 de ani, Ioana a început si o cariera antreprenorială, urmandu-si astfel primele modele in viața, părinții.
Ioana va da tot ce are mai bun pentru a duce România în vârf și pentru a ne face mândri!