Ce terapii noi si revolutionare au aparut pentru un ten frumos si sanatos!

138

Inovatiile tehnologice au stat la baza revolutionarii pietei de ingrijire personala, facand tranzitia de la procedurile chirurgicale costisitoare la tratamente accesibile, bazate pe aparatura high-tech Astfel, solutionarea exigentelor de ordin estetic si a anumitor probleme medicale este acum la indemana tuturor.
Din cauza radiatiilor solare, a poluarii ambientale si a actiunii nocive a unor factori precum tutunul sau alimentatia dezechilibrata, pielea este agresata si acumuleaza zilnic impuritati, care incarca tenul si il afecteaza in timp. Acest dezechilibru la nivelul epidermei duce la deshidratarea si la pierderea luminozitatii si elasticitatii tenului, cauzandu-i imbatranirea prematura.
Mai mult, in sezonul rece pielea are nevoie de mai multa atentie ca oricand. Gerul, schimbarile bruste de vreme si fluctuatiile de temperatura pot impacta semnificativ calitatea pielii tale, fara o ingrijire corespunzatoare. Specialistii recomanda ca iarna sa fie aplicate produse profesionale intens hidratante.
In centrele Nomasvello exista o terapie faciala revolutionara menita a conferi tenului un aspect intinerit. Tratamentul Proskin+LED actioneaza cu cele mai noi tehnologii in domeniu, pentru o curatare profunda a tenului si o hidratare pe baza de colagen in stare pura.
Procedura Proskin actioneaza cu ultrasunete si energie galvanica, rapid si fara durere. Prin Proskin se elimina celulele moarte, punctele negre si sebumul in exces. Mai mult, prin actiunea energiei galvanice, aceasta terapie reactiveaza circulatia, stimuland crearea de elastina si colagen, atat de importante in regenerarea celulara. In doar 20 minute, pielea devine hidratata, neteda si luminoasa.

Pentru maximizarea rezultatelor terapiei ProSkin, specialistii Nomasvello recomanda tratamentul facial cu LED, pe baza de colagen in stare pura.
Terapia cu LED+Esthetic actioneaza prin diode emitatoare de lumina rece, este nedureroasa si rapida. In doar 20 minute, pielea devine mai hidratata, mai neteda si cu un aspect intinerit, colagenul aplicat in timpul procedurii avand efect de botox. In plus, terapia cu LED are si un rol cromoterapeutic, luminile rosii, galbene si verzi alternand in timpul sedintei, pe masura ce ajuta tenul sa arate fresh. Astfel, procedura LED are efect 3 in 1: lumina rosie stimuleaza circulatia sangelui si regenerarea celulara, lumina verde implica realizarea drenajului limfatic si cea galbena indica activarea sistemul nervos central, pentru relaxarea si energizarea pielii.

Gratie dezvoltarii tehnologiei, rezultatele tratamentelor Proskin+LED sunt vizibile de la prima sedinta, calitatea serviciilor fiind cartea de vizita a francizei spaniole, lider pe segmentul de ingrijire personala cu lumina intens pulsata.
Indiferent de problemele estetice faciale pe care urmaresti sa le elimini, profita de tehnologiile high-tech, pentru ca acestea sunt acum accesibile, non-invazive si cu efecte imediate, conferind un boost frumusetii tale naturale.