Ce vedem de Craciun la National 24 Plus!

24
Ana Donosa - Actul 2
Ana Donosa - Actul 2

Crăciunul începe mai devreme la Naţional 24 Plus. Aveţi două săptămâni cu filme de Crăciun la care vă puteţi uita în linişte din fotoliu, de joi până duminică, de la ora 20.00: An en vogue Christmas (Ritmul Crăciunului), Christmas with Tucker (Crăciun cu Tucker), Another Christmas Kiss (Un sărut sub vâsc), A Christmas too many (Un Crăciun de pomină), Merry ex-mas (Crăciun cu fostul), Christmas comes home to Cannan (Crăciunul speranţei), A fairytale Christmas (Un Crăciun ca-n poveşti) şi A dogwalker’s Christmas tale (Idilă de Crăciun).

Din 18 decembrie, de la ora 12.00, în fiecare sâmbătă, descoperă ultimele tendinţe în materie de stil şi îngrijire, alături de Octaviana Alexe la “Doza de frumuseţe şi stil”. Specialişti în estetică, hairstyle, make up, nutriție sau stomatologie, ne vor prezenta cele mai moderne proceduri, de la clasicele tratamente cosmetice, până la cele mai complexe intervenții estetice, modalități de îngrijire sau trucuri de înfrumusețare la îndemnâna oricui. Vom învăța de la stiliști și designeri celebri cum să transformăm o ținută banală într-una spectaculoasă, despre cum ne accesorizăm ținutele în funcție de eveniment sau cum ne creăm un stil vestimentar care să ne definească.

Din 25 decembrie, de la ora 13.00, Ana Donosa, actriţă la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” trage cortina şi vă dezvăluie “Actul 2”. În fiecare ediţie, actori de renume intră în casele dumneavoastră şi vă spun povestea lor. Vom râde și vom plânge alături de invitații ei, actori consacrați dar și tineri care fac din această pasiune o meserie. Nae Alexandru, Cristian Simion, Adriana Trandafir sau Petru Păun sunt doar câteva dintre numele pe care le-am admirat pe scena de teatru sau în filme și care ne dezvăluie momente importante din viața lor.

Pe 26 decembrie şi pe 27 decembrie, de la ora 22.00, designerii români își dau întâlnire la City Fashion Week. Cătălin Botezatu, George Hoșbotă, Margareta Tighinean și alți 40 de designeri ți-au pregătit surpriza anului în modă. Eveniment prezentat de Ștefan Farell și transmis de Național 24 Plus!