Christian Eberhard si Loredana lanseaza „Peste Bucuresti”

131
loredana si christian eberhard
loredana si christian eberhard

Christian Eberhard si Loredana ne aduc o versiune moderna a traditionalei piese “Cristina”. Cu o interpretare aparte, Loredana ofera o noua infatisare Cristinei, alaturi de o productie dance realizata de Eberhard.

Eberhard si-a gasit pasiunea pentru muzica la varsta de 15 ani, cand, din camera lui, a inceput sa isi creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, sa accepte invitatiile promoterilor locali de a fi DJ in numeroase cluburi, iar la scurt timp dupa, Christian avea sa renunte la mixat pentru a se concentra exclusiv pe productie. De-a lungul timpului, el si-a lasat amprenta pe hituri precum „Poza de album” (Melina feat. Vescan) si „Iti va fi dor” (Doddy).

Loredana este unul dintre cei mai emblematici artisti din industria muzicala autohtona. Cu peste 30 de ani de cariera, cu piese emblematice precum „Buna seara, iubito”, „Lele”, „Zig-Zagga” si „Apa” si colaborari cu artisti din toate zonele muzicale, Loredana se numara printre artistii care au revolutionat industria muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru show-urile energice cu productii spectaculoase,  prestatia artistica a divei a reusit sa cucereasca neintrerupt publicul si presa de specialitate.