Cine este barbatul care face pantofi din piele de pisică de mare, piele de crocodil sau de anaconda?

350
stefan burdea cu mihaela seiler
stefan burdea cu mihaela seiler

Viata bate filmul si fiecare om are o poveste. Este si cazul lui Stefan Burdea, creatorul de pantofi care lucreaza cu produse speciale. Barbatul lucrează încălţămintea din piele de pisică de mare, piele de crocodil, piele de struţ sau de anaconda. O astfel de pereche lucrată şi pictată manual, la care artistul munceşte chiar şi trei săptămâni, iar acestea costă între 1.400 lei şi 2.000 de lei: “Cea mai scumpă piele este cea de aligator şi costă între 800 şi 2.500 de euro, iar materialele sunt importate din Italia sau din Franţa”. El a devenit vestit şi peste hotare, având zeci de clienţi străini”, ne-a marturisit barbatul care face incaltaminte pentru vedete dar si pentru Prinţului Paul care poarta pantofi din piele de aligator.

stefan burdea
stefan burdea

„Numele meu este Ștefan Burdea și presimt că viitorul pantofilor sună tare bine. Sunt unul dintre cei care cred în echilibrul perfect dintre confort și adevăratul stil. Sunt un designer de pantofi care crede în puterea artei, a culturii, renumelui și eleganței. Îmi place să fac lucruri de mână: pantofi la comandă. Modele, culori și combinații variate care cultivă ideea de eleganță masculină. Pentru că fiecare zi începe cu un nou start. Iar noi, bărbații, avem nevoie să purtăm propria poveste. Una rafinată și unică care se reflectă în atitudine și ținută! Pentru ca povestea să rezoneze integral cu personalitatea noastră și ținuta, avem nevoie să o asociem cu o pereche de pantofi încântători

expozitie de pantofi
expozitie de pantofi

Aici intru eu în scenă. Tocmai pentru că de-a lungul anilor m-am întrebat de ce oamenii nu vor să își exprime propria viziune în materie de pantofi care să le fie dedicați și să reziste ani buni. Asta înseamnă alegere proprie, mulțumire și stil ! Astfel, m-am angajat cu mare poftă să creez pentru oamenii pantofii autentici lucrați la comandă. Vorbesc de pantofi care fascinează bărbații, fură privirea femeilor și emană autenticitate.

piele de crocodil
piele de crocodil

Cu cea mai mare atenție la detalii, susțin și consiliez bărbații care înțeleg că un pantof de calitate merită un preț bun, indiferent de buget. Pentru că un stil bine definit este egal cu un pantof total diferit ! Sunt cel care pune accent ferm pe viitor și oferă bărbaților o serie de opțiuni. Scopul meu este să îi fac pe bărbați să se uite bine la ei și la picioarele lor.

pantofi speciali
pantofi speciali

Pentru că prezența unui pantof elegant în picioarele noastre nu se compară cu absolut nimic. E o plăcere să porți o pereche de pantofi care să ți se potrivească perfect. Pantofii lucrați de mine transformă orice bărbat într-unul sigur pe el și seducător. Indiferent de eveniment, orice apariție devine memorabilă! Hai cu mine să purtăm pantofi adevărați! Află mai multe despre pantofii mei pe http://www.pantofi-lux.ro/ „, a spus Stefan Burdea.

modele pentru stefan burdea
modele pentru stefan burdea
„Adevarata prietenie apare atunci cand tacerea dintre doua persoane este confortabila. Plăcerea adevărată este de a sta cu cineva la masă. Acordul felului de a gândi naște prietenia. O relatie veche, bazata pe respect. Iubesc familia Burdea, de la mic la mare”, ne-a povestit Mihaela Seiler care este buna prietena cu creatorul de pantofi care pregateste noi surprize, asa ca fiti cu ochii pe ei in urmatoarea perioada.