Cine este femeia de afaceri care a adus moda Tie-dye in Romania?

20
alina dumitru - grigore
alina dumitru - grigore
In ultimile luni poate ati obesrvat in showbiz si nu numai tineri solisti care au purtat tricouri in mai multe culori care fac parte din moda  Tie-dye care vine din Statele Unite ale Americii. Cea care a adus acest proiect la noi aici se numeste Alina si in continuare va spunem mai multe detalii despre femeia de afaceri care ne-a povestit cum se descurca.
Se numeste Alina Grigore si ea adus moda  Tie-dye in Romania, caci in ultime vreme tot mai multi tineri obisnuiti sau vedete le poarta.
6Teen-Te-as-lua-in-America
6Teen-Te-as-lua-in-America
Cum a inceput pasiunea pentru ea?
Tie-dye nu face neaparat parte dintr-o moda sau un trend. De exemplu 2020-2021 a fost un trend pe Tie-dye in toata lumea, motiv pentru care au aparut in toate magazinele printuri  Tie-dye facute dupa modelele originale. Insa, pentru pasionati, pentru cei carora le plac culorile,  Tie-dye este un trend forever, adica din anii 60-70 incoace sunt oameni care il poarta indiferent de tendinte, tocmai pentru ca exprima viata, libertate, culoare, muzica… Si mai e un lucru: la festivaluri sau in vacante oanenii se imbraca difert fata de viata de zi cu zi. Unii cauta sa iasa din cutia lor sa fie diferiti si astfel tinutele mele sunt una dintre alegerile lor pentru festivaluri sau concerte. Am vazut inclusiv artisti pe scena imbracandu-se asa, si am decis ca vreau si eu sa imbrac artisti precum  6teen sau Mellina de la Bravo ai stil”, spune ea.
hanorac tai day
hanorac tai day
Vreau sa ajung cunoscuta candva, stiu ca se va intampla asta si voi fi solicitata sa creez minunatiile astea. Sunt mai visatoare, mai creativa, nu sunt intotdeauna cu picioarele pe pamant, uneori am senzatia ca pot sa realizez absolut orice. Dar nu renunt niciodata la ce visez.  Uneori lucrurile mari ies dupa multa lupta. Imi doresc sa lucrez cu artisti mai mari. Sunt foarte ambitioasa si cand incerc sa fac prima oara un model nou imi iese bine”, a mai povestit Alina Grigore.