Cine este Monica Odagiu, presupusa amanta a lui Dan Bittman?

2815
monica odagiu la vocea romaniei
monica odagiu la vocea romaniei

In ultimele zile au aparut zvonuri cum ca Monica Odagiu ar avea o relatie cu Dan Bittman, solistul trupei Hollograf. Tanara nu este o necunoscuta caci este cantareata si actrita. Monica a facut parte din trupa de succes LaLa Band si a jucat in serialul „Pariu cu viata” de la Pro tv. Acum este actrita de succes si in urma cu ceva timp a lansat un videoclip alaturi de Vladimir Draghia la piesa „Dragostea nu are plural”, pe versurile actorului. Apoi ea si Dan Bitman au lansat piesa „Stau cu picioarele in apa rece”.

monica-odagiu
monica-odagiu

Se aude ca Monica si-a castigat primii fani tocmai in Mexic. Membrii fan clubulului formatiei Queen din Mexic au descoperit-o pe Monica pe youtube si le-a placut atat de mult incat au recomandat-o pe blogul lor sud american, nu inainte sa o felicite pe tanara care atunci avea 15 ani pentru vocea si talentul ei. A debutat cu dreptul in muzica si a cantat alaturi de pianistul Sergiu Tuhutiu, intr-un proiect inedit, Piano Colors.

monica odagiu si dan bittman
monica odagiu si dan bittman

Monica Odagiu are o voce de senzatie si a facut parte din trupa La-La Band, o formarie de 20 de tineri decisi sa impresioneze piata muzicala romaneasca. Monica a terminat Liceul Dinu Lipatti, ii este frica de paianjeni si, daca ar putea ar umbla, zi de zi, cu un tricou pe care sa scrie `Doar muzica`. Acum joaca in mai multe piese de teatru si are o sora mai mare, Ana Odagiu, amandoua participand la „Vocea Romaniei”. Acum Monica are un proiect de teatru care se numeste Ava Show!