Cine este solistul de culoare care canta cu Inna si Antonia?

98
frank erik
frank erik
Sigur l-ati auzi si l-ati vazut pe TV, insa stiati ca este roman? Frank Erik Tchatchoua, pe numele lui complet, sau ERIK / ERIK FRANK, pe numele lui de artist, s-a nascut in Romania, in satul Bumbuieni. A crescut alaturi de o familie modesta, iar acum, cu muzica lui, cucereste topurile romanesti. Cu un tata de origine camerunez si mama de origine romanca, Erik si familia lui s-au mutat in Valencia pe cand acesta avea doar 5 ani, Aici ERIK si-a descoperit pasiunea pentru chitara si a invatat limba spaniola. La 13 ani s-a mutat, tot impreuna cu ai lui, in Franta, devenind un vorbitor fluent al limbii,  pentru ca apoi sa se intoarca in Romania si sa fie descoperit datorita coverurilor pe care le publica pe internet alaturi de surorile lui. In 2017, Erik a inceput sa colaboreze cu INNA, alaturi de care a compus si a interpretat super hitul “Ruleta”; a ajuns a doua cea mai vizionata piesa a Innei din istorie, cu peste 225 milioane de accesari pe Youtube. Versurile in spaniola din piesa sunt compuse de Erik.
Frank Erik
Frank Erik
https://www.youtube.com/watch?v=ax9ge-ymWIQ
 2019 a adus o alta colaborare cu un nume mare din industrie, de data aceasta fiind vorba despre Antonia. Piesa “Matame”, lansata alaturi de ERIK, avea sa ajunga in scurt timp pe locul 1 in topurile radio si TV.
https://www.youtube.com/watch?v=liezUtYiVc4
Drumul spre succes nu a fost simplu
 
Fiind impins de dificultatile financiare sa se relocheze constant alaturi de familia sa, ERIK a iinvatat sa cante la chitara in Spania in cadrul unui centru public penru oameni cu dificultati. Cand s-a mutat inapoi in Romania, Erik si familia lui locuiau intr-o biserica, iar acesta a fost nevoit sa munceasca “cu ziua” ca sa isi poata permite sa traiasca, chitara pe care ERIK canta avand constant o coarda lipsa. Asta nu l-a oprit, insa, sa isi dezvolte talentul si pasiunea pentru muzica. Totul s-a schimbat cand ERIK a fost descoperit de Jorge, care l-a adus la el in studio si au sa compuna muzica impreuna la scurt timp. Talentul lui innascut si dedicarea fata de scopul sau l-au facut sa lucreze cu artisti precum INNA, Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry, Betty Salam, Mandinga, Xonia, Karmen, Theo Rose, Miss Mary si multi altii.