Cine sunt noii concurenti care au intrat in sezonul doi din „Exatlon”!

320

Urmeaza inca o seara incarcata de tensiune la „Exatlon”! Trasee dificile, mize importante, dar si o supriza de proportii ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura! Isi vor fi revenit Faimosii din dezolarea provocata de iesirea lui Adrian Blidaru din concurs? Vor tine cont de sfaturile acestuia si se vor elibera de tensiuni pentru a-i putea invinge pe Razboinici?

Ramasi fara Adrian Blidaru, cel care devenise „capitan de echipa”, prin calm  si sfaturile pe care le dadea constant coechipierilor, Faimosii vor avea de traversat o perioada dificila, mai ales ca Razboinicii par de neinvins. Conditiile vitrege de la baraca, tensiunile create in urma nominalizarii lui Cristi Pulhac, accidentarile repetate in urma carora sufera mare parte dintre membrii echipei ar putea sa le puna probleme serioase in continuare.

Cosmin Cernat le-a facut o supriza Faimosilor si Razboinicilor: noi concurenti au intrat in cel mai tare reality al momentului. Este vorba de faimosi concurentii baieti – si un razboinic. Este vorba de trei atleti. Damian Perucio, 31 de ani, a facut karate si a fost campion. Cristi Boboc, 24 de ani, face atletism. Razboinicul se numeste Catalin Dumitrescu, 28 de ani si este model.