Cine va castiga „Vocea Romaniei” dintre Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian? Veti vedea la Pro TV!

194
Finaliști Vocea României
Finaliști Vocea României

Vineri seara de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan (echipa Tudor)
Dragoș Moldovan (echipa Tudor)

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu. 

Elena Bozian (echipa Horia)
Elena Bozian (echipa Horia)

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

Andi Țolea (echipa Smiley)
Andi Țolea (echipa Smiley)

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!

Jasmina Răsădean (echipa Irina)
Jasmina Răsădean (echipa Irina)

Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV.