Ciprian Ciutre a debutat cu piesa “Cât e de Frumoasă Ea“

76
ciprianciutre
ciprianciutre

Județul Hunedoara mai cunoaște o nouă voce masculină, la sfârșit de toamnă. Ciprian Ciutre, originar din municipiul Lupeni, județul Hunedoara a ales să debuteze cu o piesă de debut în stil pop-rock, compusă de interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, #TheMasterOfTheSound, un tandem care promovează bine tinerii artiști din România.

Ciprian-Ciutre - Cât e de-frumoasă-ea
Ciprian-Ciutre – Cât e de-frumoasă-ea

Piesa a avut o premieră radio și TV la București, ulterior, echipa de PR a proiectului se va ocupa de mediatizarea melodiei pe la posturile de radio din România și Republica Moldova, site-uri monden.

“Cât e de Frumoasă Ea“ este și va fi încă o dovadă că baladele pop-rock rămân a avea un suflu aparte în lumea muzicală, din spusele lui EL Radu, care este și textierul piesei.Ciprian Ciutre este elev la Școala Gimnazială N3 din municipiul Lupeni, iar la nivel muzical, este foarte cunoscut în zona sa geografică. Este laureat al festivalurilor și concursurilor naționale, cântă la chitară și crede că poate ajunge departe doar prin multă muncă și răbdare.