Claudia Ghițulescu și-a lansat parfum ce-i poartă numele

974
claudia ghitulescu si-a lansat parfum
claudia ghitulescu si-a lansat parfum

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu a lansat un parfum oriental cu accente de mosc, vanilie, scorțișoară și patchouli în colaborare cu Lelas România, un brand de parfumuri care a luat naştere în 2014 cu scopul de a reinventa industria din Turcia.
În portofoliul Lelas România se găsesc: Arabian Nights (Note de varf: măr, bergamot, ananas, iasomie, trandafir, paciuli, vanilie, mușchi de stejar, mosc, chihlimbar. Note de bază: lavandă, bergamot, lămâie, ananas, verbena, cupru, mușchi de stejar, geraniu, trandafir, lemn de santal, semințe de tonka); Bayrak (Note: piersică, bergamot, iasomnie, bujor, flori de portocale, mușchi, mosc, note lemnoase) și Bordo (Note: vanilie, praline, scorțișoară, patchouli, cașmir, ambră, mosc, lămâie, alune, cafea, tuberoze, iasomie, portocală, trandafir bulgăresc și iris).

claudia ghitulescu
claudia ghitulescu

Un parfum pentru femeile puternice!
„Iubesc miresmele orientale, așa că am creat împreună cu parfumierii Lelas o aromă nouă: Claudia Prive. Aceasta conține o selecție de ingrediente orientale exotice, construite în jurul unor note intense, cum ar fi chihlimbarul, moscul și vanilia. Notele care te vor însoți peste tot au accente de bergamotă, lămâie, lavandă, busuioc, măr, scorțișoară, mosc, vanilie și patchouli. Este un parfum care te va purta pe culmile nebănuite ale acestor miresme pentru femeile puternice!”, a declarat solista.
Cei care își doresc un cadou cu personalitate ori vor să își surprindă partenerele de viață vor beneficia de surprize înmiresmate la cumpărarea oricărui produs Lelas.
Brandul de parfumuri Lelas este disponibil în Băneasa Shopping City, Mega Mall, Park Lake, Afi Cotroceni, Corbeanca DN1 și în Carrefour Vulcan.