Colaborare speciala intre David Dobrincu si Cezar Ouatu pentru coverul piesei „You Raise Me Up”

17
cezar ouatu si david dobrincu
cezar ouatu si david dobrincu

Dupa ce anul trecut au colaborat impreuna pentru coverul piesei „Perfect Symphony”, David Dobrincu si Cezar Ouatu au revenit cu o surpriza muzicala. De data aceasta cei doi au inregistrat un cover dupa „You Raise Me Up” interpretata de Josh Groban.

david dobrincu si cezar ouatu
david dobrincu si cezar ouatu

Desi ii despart multi ani iata ca intre David Dobrincu si Cezar Ouatu s-a infiripat o frumoasa prietenie si o colaborare deosebita avand in vedere ca au doua voci deosebite. Asa s-a nascut anul trecut coverul piesei „Perfect Symphony” si pentru ca au avut succes cu melodia au zis sa repete experienta. De data aceasta au cantat impreuna piesa „You Raise Me Up” interpreetata de Josh Groban.

david dobrincu cu cezar ouatu
david dobrincu cu cezar ouatu

Vedeti mai jos interpretarea celor doi in emisiunea „Start Show Romania” din 27 martie si ei sunt la minutul 38. Piesa a fost inregistrata in studioul lui Alin Radu, care a facut orchestratia si ideea a plecat de la amandoi avand in vedere ca au chimie in fata micilor ecrane. Cei doi se mai gandesc si la alte idei pentru ca le sta bine impreuna si piesele lor le ies senzational.