Colors In Stereo au lansat „Dragostea mea”, un posibil imn al mirilor

7
colos in stereo dragostea mea
colos in stereo dragostea mea

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din muzica românească, pe care nu-i vedeți prea des împreună la TV, Stela și Andrei Chermeleu, au revenit în atenția fanilor lor cu o nouă piesă. Cei doi cântă împreună în trupa Colors In Stereo și au lansat „Dragostea mea”, o melodie specială care are și videoclip și care poate fi noul imn al mirilor.
Pe Stela si Andrei Chermeleu îi știți de la „Vocea României” unde au participat separat, însă apoi au format un cuplu, s-au căsătorit și de ceva vreme fac parte din proiectul Colors In Stereo. Cu care tocmai au lansat piesa „Dragostea mea”, despre care spun că ar fi potrivită ca și imnul mirilor la nunți. De muzică și text s-au ocupat Paul Cătușanu (Bobiță) și Gabriel Sucea, de producție LeeMusic, iar de Mix și Master Gabriel Sucea. De regie s-a ocupat Carlo Mihail, iar ca D.O.P. a fost Ștefan Comănescu. „Din 2015 suntem în formula actuală de trupă, mai ales ca noi și băieții suntem înrudiți. Suntem mai mult decât o trupă, suntem o familie. Eu cu Stela sunt împreună din 2010, ne știam dinainte de Vocea României, din perioada cu DJ Andi. Trupa noastră este formată din Georgian Nițu – clape, Vlad Goleanu – chitară bass, Cantemir Neacșu – chitară electrică, Cristache – tobe și din 2015 cântăm împreună în această formulă”, ne-a spus Andrei Chermeleu. Și tot el a continuat povestea: ”Bandul nostru a fost făcut strict să facem muzică. În momentul în care am părăsit mainstreamul am zis că nu vrem să ne lăsăm de muzică și am zis să facem o trupă de coveruri. Continuăm să facem muzică live și să ne simțim bine. Când am apărut ca trupă era cam singura în formula de băiat- fată, iar apoi au apărut o mulțime. Nu zic că am fost noi prima, dar am fost printre primele.

andrei chermeleu
andrei chermeleu

Lucrurile au fost ușoare pentru că nu a trebuit decât să ne facem noi treaba bine. Uite că am ajuns printre cele mai bine cotate banduri din țară în momentul de față. Piesa „Dragostea mea” a venit din dorința de a lansa un album cu melodii proprii pentru că în momentul acesta avem destulă lejeritate financiară ca să nu mai fim stresați de casa de discuri sau radiouri, că melodia trebuie să fie așa sau să semene cu ceva anume și pot să fac ccea ce vreau eu. Având lejeritate financiară pot să-mi permit să fac piesa unde vreau eu. Am făcut-o pentru că ne-a plăcut foarte mult piesa când am auzit-o. Noi oricum ne gândeam să facem un vals care să tindă spre valsul mirilor, în general, când mergem la evenimente, și asta a fost conjuctura perfectă. Ne-am dorit ca după ce am terminat piesa imaginea trupei să fie una foarte bună pentru că nu am mai scos ceva de foarte multă vreme. Am vrut să lansăm un produs de super calitate din punct de vedere al imaginii. Suntem mândri de ceea ce a ieșit.

Colors in stereo
Colors in stereo

Deși suntem de multă vreme pe scenă, acesta este primul nostru duet în industria muzicală, chiar dacă am fost pe radio separat, nu am avut nicio piesă doar noi doi. Videoclipul a fost filmat într-un studio la Semapark, ne-am dorit unul așa. Și am vrut un videoclip de imagine, însă am vrut să evităm ideea de miri, nuntă, etc. Au fost ideile regizorului, Carlo Mihail și D.O.P. Stefan Comanescu… foarte buni amândoi, cu care ne dorim să mai lucrăm pe viitor la următoarele proiecte”, a mai spus solistul, care ne-a povestit si câteva planuri de viitor: „Lucrăm deja la următorul single, care va fi, dau din casă, ceva mai ritmat. Nu știm dacă toate vor fi duete, dacă va fi doar Stela sau doar eu, pot fi și duete pe album, vom vedea. Va fi un album așa cum ne dorim noi”, a încheiat Andrei Chermeleu, artistul care promite noi surprize muzicale.
Follow:
Instagram
https://www.instagram.com/colorsinstereoofficial/
Stella Chermeleu: https://www.instagram.com/stella_chermeleu/
Andrei Chermeleu: https://www.instagram.com/andrei.chermeleu.omul/
Facebook
https://www.facebook.com/stelaanita.ro
https://www.facebook.com/AndreiChermeleu