Conacul Baciului, prima băcănie cu gusturi cu tradiție din Brăila! Ce vedete vor veni acolo?

80
Kamara, Gabriella Nastas & Mihai Constandache cu iona si vasile stroie la conacul baciului
Kamara, Gabriella Nastas & Mihai Constandache cu iona si vasile stroie la conacul baciului

Brandul românesc Conacul Baciului, aflat în plin proces de extindere, își consolidează prezența, la nivel național, cu inaugurarea unei noi băcănii, de această dată, în Brăila.  Perioada pe care o traversăm continuă să fie imprevizibilă și să fragilizeze bugetul famiilor din România, însă Conacul Baciului vine în întâmpinarea trendului național de consum al hranei sănătoase, din producții locale, certificate ecologic, pentru un aport de nutrienți echilibrat, care să sporească imunitatea.

Una dintre principalele valori pe care este fundamentat brandul Conacul Baciului este încrederea, de aceea furnizorii produselor tradiționale pe care le comercializăm sunt mici producători locali, care pun preț pe hrana curată, alcătuită din ingrediente naturale. Susținerea acestor mici producători este vitală pentru economie, mai ales în această perioadă.

Conacul Baciului este fondat de Ioan și Vasile Stroie, doi tineri antreprenori care s-au născut în Carei, județul Satu Mare. Ioan și Vasile ajung să pună bazele primelor magazine cu produse tradiționale românești, în Craiova, la doar 20 de ani.

Ioan Stroie: “Am pornit în acest business, împreună cu fratele meu, Vasile Stroie, în urmă cu 10 ani, însă abia anul trecut, unul dintre cei mai grei de până acum, ne-am hotărât să ducem afacerea la următorul nivel. Am cântărit mult, am analizat mult riscurile, mai ales că era anul în care micile afaceri au început să-și reducă activitatea sau chiar să se închidă. Suntem încrezători că împreună cu clienții care apreciază calitatea și pun preț pe mâncare sănătoasă vom reuși să ne extindem și să fim mai aproape de românii care susțin micii producători.”

Vasile Stroie: “Vă așteptăm cu drag să treceți, cu încredere, pragul băcăniei noastre din Brăila, să degustați din specialitățile care fac diferența la oricare masă, ajutând, în același timp, și micii producători care abia mai fac față actualei crize. Suntem dornici să vă încântăm cu delicatesele noastre pregătite cu suflet.”

fratii stroie
fratii stroie

Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Brăila Mall, va avea loc vineri, 22 octombrie a.c., de la ora 17:30, în prezența mai multor autorități locale, personalități, vedete și jurnaliști de la cele mai importante publicații centrale de profil.

Conacul Baciului comercializează peste 200 de preparate tradiționale, realizate după rețete vechi, bazate pe ingrediente curate, fără adaosuri, în condiții de strictă igienă, în spații amenajate cu materiale de înaltă calitate. Produsele noastre sunt furnizate de mici producători din Mărginimea Sibiului, o regiune etnografică cu un caracter unic în România, bogată în tradiția creșterii ovinelor și vitelor, în aerul montan curat de la poalele Munților Sibiului.

Pentru că grija pentru respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare este esențială pentru noi, am lansat și magazinul online, www.conaculbaciului.ro, ușor de accesat și prietenos în acțiunile de navigare printre produsele noastre, astfel încât să venim în întâmpinarea clienților noștri rapid și ușor.

Vă invităm să încercați gusturile cu tradiție de la Conacul Baciului, vineri, 22 octombrie 2021, începând cu ora 17:30, în incinta Mall Brăila, alături și de fondatorii acestui brand românesc, Ioan și Vasile Stroie.