Copiii modele au impresionat la City Kids Festival de la Cluj, la City Fashion Week

200
roxana misaca City Kids Festival
roxana misaca City Kids Festival
In perioada 28-30 octombrie 2021 a avut loc la Cluj, City Fashion Week, cel mai longeviv si asteptat  show de moda.
Stefan Farrell, presedintele si initiatorul evenimentului, este bine cunoscut in zona, fiind unul dintre cei mai titrati organizatori de evenimente din Ardeal.
 “Cred că, în momentul acesta, City Fashion Week este cel mai important eveniment de modă din România”, a mai precizat Stefan Farrell.
city fashion cluj
city fashion cluj
City  Fashion Week, trei zile de show şi de inovaţie în modă, pe catwalk-ul impresionant de la Cluj. Un eveniment de anvergura aflat la a doua editie digitala, iar Stefan Farrell reuseste sa reuneasca peste 40 de designeri, consacrati sau la inceput de drum si dornici de afirmare.
Cu un podium de peste 25 m lungime si cu un concept contemporan, citadin, CFW revine si in acest an pe micile ecrane.
city fashion week
city fashion week
Ziua de 30 octombrie, cea de a 3 a zi de Fashion Week devine CITY KIDS FESTIVAL, o zi dedicata exclusiv designerilor si  prezentarilor pentru copii.
Roxana Mișaca, designer al brandului LOSKI, transforma aceasta zi in cel mai important eveniment de moda pentru copii.
Roxana reuseste, in premiera nationala, sa ofere copiilor sansa de a si prezenta prima colectie vestimentara.
“In aprilie 2021 am lansat o colectie-concurs, la care 30 de copii au participat ca si designeri.
model la City Kids Festival
model la City Kids Festival
Au avut de respectat o tema: “Dolls in Candyland”, o anumita paleta cromatica si au avut de respectat si o gama restransa  de tesaturi. Dupa ce au schitat cele 5 tinute preliminare, am decis impreuna cu ei care va fi varianta finala. La finalul concursului, 3 copii au fost desemnati castigatori, fiecare pe o anumita categorie de varsta.
Premiul intai, a constat in participarea gratuita la CITY KIDS FESTIVAL 2021, ca designer.
De aici s-a declansat nebunia si am primit multe cereri de la copiii care isi doreau sansa de a-si exprima creativitatea si de a-si da frau liber  imaginatiei”, a spus Roxana Mișaca.
Pe langa LOSKI, Georgeta Paval, Simona Șpan, Svetlana Karahan, Emma- concept wear for kids si Dana Tănase, la CITY KIDS FESTIVAL, 8 copii si-au prezentat prima colectie vestimentara.
model la city week cluj
model la city week cluj
✔Patrik Mureșan – “ENERGY”- ENERGY nu e doar un nume, este o explozie de stare de bine, de energie și vitalitate, de culoare și sportivitate. Inspirata din viata unui copil, aceasta colecție ne-a  impresionat prin sinceritate si dinamism.
La numai 8 ani, Patrik reuseste sa fie un exemplu de perseverenta si ambitie, talent si implicare, astefel devenind cel ma tanar designer din Romania, cu un debut remarcabil la CITY KIDS FESTIVAL 2021.
✔Jasmina Constantinescu – “GIRLS RUN THE WORLD’”colecția propusă pentru  City KIDS Festival 2021
Castigatoare a locului I la concursul „FII TU DESIGNER” ediția 2021-„Dolls in Candyland” organizat de LOSKI, Jasmina, reuseste sa ne incante cu o explozie de tinerete, de feminitate si optimism, toate intr-o reinterpretare scolareasca.
Colecția Jasminei ne va demonstra că fetele pot conduce lumea, exuberante și încrezătoare în forțele proprii.
✔Andreea Androne – “KIMOCHI”
Asa cum ne spune denumirea colecției, Andreea si-a conturat o poveste de inspiratie japoneza bazată pe „feelings”, pe trairi si simtiri amestecate, pe croiuri si taieturi curate, pe suprapuneri si culori tomnatice.
Am putut vedea o minicolectie cu multe inteventii de lucru manual, Andreea fiind si un artist plastic desavarsit!
✔Maria Caterina Imperiale – “IMPERIAL”-am putut admira tinute gandite in spirit luxuriant, cu printuri speciale, imbogatite cu ornamente glamour si croiuri moderne, avangardiste. MARIA ne-a purtat intr-o lume a contrastelor senzitive, de la salbaticie la opulenta.
pe podiumul City Kids Festival
pe podiumul City Kids Festival
✔Alexia Onescu – “FLEURS DU CIEL”-
Feminin, sublim, sensibil, angelic, floral, diafan sunt doar cateva atribute ce descriu un concept unic, elegant și modern pe care l-a  propus ALEXIA in prima ei colectie vestimentara.
✔Maria Mihai – “ EVOLUTION”-
Aceasta colectie capsula este alcatuita din tinute moderne, din materiale care au mare impact in prezent asupra modei adolescentine, precum pielea ecologica, bumbacul, iar ca si cromatica, MARIA propune atemporala combinatie ALB-NEGRU.
Daria Pandici – “ KNOTS”
𝕂𝕟𝕠𝕥𝕤 ~ Evidentiata prin tinute simple si la moda ,“ 𝕂𝕟𝕠𝕥𝕤 “ este o colectie dedicata adolescentelor .
K ~ knots
N ~ new
O ~ original
T ~ trendy
S ~ special
✔Andra Stephanie Ghiță – “SPRING”-  este colecția propusă de Anda Stephanie Ghiță, pentru City KIDS Festival 2021 . Am putut admira colecție modernă, cu piese vestimentare sport-casual create special pentru copiii si adolescentii preocupati de fashion.
Si ca sa continue seria premierelor CKF, Roxana Misaca lanseaza o provocare tuturor mamelor prezente la eveniment, sa devina modele in  colectia Svetlanei Karahan,  provocare acceptata imediat cu un entuziasm debordant.
Seria prezentarilor de la City Kids Festival este inchisa de LOSKI, cu o colectie primavara/vara 2022, numita RARITY, care reprezinta  absolut tot ceea ce anul 2021 NU a putut fi:
– transparenta
– curaj
– optimism
– putere
– frumos
– încredere
– dinamism
– armonie
– unitate
-sensibilitate
– gingasie
Organza, voalul, catifeaua sau pielea ecologica aufost doar  cateva din tesaturile alese pentru aceasta noua colectie, care, cu siguranta impresioneaza prin croiuri si cromatica.
“In opinia mea, locul unui designer, unui om pasionat de haine, este pe podium si nu in spatele unui site sau ascuns in atelier.
In opinia mea, in fiecare an, suntem “datori” publicului nostru cu cate 2 colectii noi, diferite de la un sezon la altul, de la un an la altul.
Am reusit sa aduc la Cluj, in aceste vremuri tulburi, copiii minunati cu care lucrez de ceva timp si, alaturi de parinntii lor, am creat o comunitate frumoasa, suntem uniti si mereu dornici de a ne ajuta reciproc.Le multumesc lor in primul rand, sunt foarte mandra de toti copiii care au defilat, sunt extrem de mandra in special de fetele care se pregatesc impreuna cu mine si echipa mea, pe care eu le  numesc LOSKI girls”, a spus Roxana Mișaca.