Copiii romani, pe covorul rosu de la Cannes! Ronna Hartner s-a intalnit cu modelele

37
ronna hartner cu fetele la cannes
ronna hartner cu fetele la cannes

Continuam seria articolelor despre copiii modele de la It kids- Art school & modelling agency, care au realizat primul turneu de modelling din lume, al carui partener media am fost si noi cu bravonet.ro. Romania, reprezentata de copii pe covorul rosu de la Cannes.

Antonia, Sara, Maria Caterina, Laura Ines si Paula au participat la turneul din Cannes, in timpul celebrului festival de film. Au fost imbracate de Nicoleta Marin, designer din owner Two kids clothing si au defilat pe strazile cochetului oras, atragand privirile si admiratia tuturor, mai ales a fotografilor acreditati de eveniment. Proiectul lor a constat in promovarea frumusetii naturale, de aceea initiatorul Cannes fashion days Norbert Wittwer, le-a invitat la o sedinta foto pe covorul rosu. De makeup si hairstyle s-au ocupat Bardelli Parucchieri, o echipa venita din Italia pentru eveniment, iar de fotografii Norbert, Laur Dumbrava si David Tariceanu, un talent promitator de doar 13 ani.

Surpriza calatoriei: intalnirea cu actrita Rona Hartner pe covorul rosu Dezamagite de faptul ca nu vor putea sa se mai bucure de calatoria cu elicopterul promisa, din cauza timpului extrem de scurt, fetele au avut o surpriza mai frumoasa, au intalnit-o pe covorul rosu pe romanca noastra, celebra actrita Rona Hartner! “Fericita sa ne revada, Rona ne-a incurajat pentru ca purtam tinute create de designeri romani (nr Nicoleta Marin) si ne-a mentionat ca in fiecare aparitie de a sa in timpul festivalului va fi imbracata de Liza Panait. Fetele au fost extrem de incantate sa o intalneasca si sa se fotografieze cu ea, iar eu am apreciat faptul ca a raspuns pozitiv invitatiei noastre, cu zambetul si voiosia caracteristice!”, declara Catalina Buzdun- Rafaila, initiatorul proiectului It kids Tour, primul turneu de modelling pt copii din lume.