Cristi Minculescu si colegii lui se numeste acum „Buna seara prieteni” si au videoclip nou

272

Cristi Minculescu, Doru Borobeică și Valter Popa, “Buna seara, prieteni”, vor reveni, în atentia publicului, cu un nou single, “Învingători”, o piesa motivanta ce va beneficia de un clip indraznet. Marea lansare va avea loc pe 12 noiembrie.
“Învingători” este “autoportretul” artiștilor, dar și manifestul tuturor celor care își găsesc zilnic forța interioară, pentru ca, într-o lume în degringolada, să lupte pentru adevăr, talent, valoare și toate acele calități care ne fac la sfârșitul vieții să ne intitulam – “Învingători”.
Acest single nu este doar mesajul protagoniștilor prin care ne transmit că furtunile vieții nu au reușit să-i îngenuncheze, ci i-au făcut mai puternici; că vremurile nu au trecut pe langa ei lăsând doar amintirea a ceea ce a fost odată, ci că încă sunt aici. Că nu s-a ajuns la un drum închis, ci încă mai sunt multe trasee de parcurs împreună pe calea muzicii de calitate. “Învingători” transmite un mesaj în care se pot regăsi toți cei care, în ciuda intemperiilor vieții, nu fac pași înapoi, nu cedează, ci sunt învingători pe propriile forțe.

www.youtube.com/watch?v=iLSHhWjnA0s